Alkollü sürücü karşı şeride geçerek takla attı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ağustos, 2023 13:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü sürücü karşı şeride geçerek takla attı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobil karşı şeride geçerek beton saksılara çarparak takla attı. Sürücünün alkollü çıktığı kazada 4 kişiden 2’si hastanelik olurken diğer 2’si karakola götürüldü.

Kaza, akşam 01.00 sıralarında ilçenin İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, çarşı istikametinden köprü tarafına seyir halinde olan S.G.
hakimiyetindeki 06 DCA 243 plakalı Tofaş marka otomobil sürücüsü alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip yoldan çıktı. Yol kenarındaki beton saksılara vurup takla atarak durabildi.
Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri ters dönen otomobilde sürücü S.G. ile birlikte bulunan E.D. titiz çalışma sonucu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar sedyeye alınarak ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçta bulunan diğer 2 kişi sağlık kontrolü yapılarak polis tarafından karakola götürüldü.
Öte yandan, kazanın ardından polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde otomobil sürücüsü S.G.’nin alkollü olduğu tespit edildi. Araç içerisindeki çok sayıda alkol şişeside yola döküldü.
Otomobil polis tarafından bağlanarak çekici yardımıyla yediemine çekildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin