Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alkollü şoförün karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Karabük’te iki arabanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada şoförlerden birinin 1.80 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesinde meydana geldi. Harun U. yönetimindeki 57 DU 437 plakalı araba, Süleyman D. yönetimindeki 78 BV 399 plakalı arabayla çarpıştı. Kazada şoför Süleyman D. ve yanında yolcu olarak bulunan Nurullah T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis grupları sevk edildi. Grupların müdahalesiyle sıkıldıkları araçtan çıkarılan yaralılar sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Süleyman D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken yapılan denetimlerde 57 DU 437 plakalı araba şoförünün 1.80 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ekmek aracı traktöre çarptı: 2 yaralı

Bartın-Amasra karayolunda meydana gelen kazada ekmek aracı önünde seyir eden traktörün römorkuna çarptı. Kazada bariyer ve araç ortasına sıkışan şoför ile römorktan düşen bir kişi yaralandı.
Bartın-Amasra karayolu Uğurlar Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Amasra’dan Bartın’a seyir eden R.K yönetimindeki ekmek aracı, tıpkı istikamette giden H.K. yönetimindeki traktörün römorkuna arttan çarptı. Çarpışmanın tesiriyle traktör römorkunda bulunan E.D, yola düşerek yaralandı. Devrilen ekmek aracı ise bariyerlere çarparak durabildi. Aracın şoförü R.K. ise bariyerle araç ortasına sıkıştı. Olay yerine sevk edilen kurtarma gruplarının yürüttüğü ağır çalışma sonucunu yaralı sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Yaralılar R.K ve E.D, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Her iki yaralınında sıhhat durumunun güzele gittiği öğrenilirken, traktör şoförünün ise kazayı hafif sıyrıklarla anlattığı belirtildi.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol, araçların kaldırılmasının akabinde yine ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin