Ali Yavuz'dan Öcalan’ın Teşekkür Mektubuna Sert Tepki! - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Aralık, 2024 22:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Ali Yavuz’dan Öcalan’ın Teşekkür Mektubuna Sert Tepki!

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Abdullah Öcalan’ın teşekkür açıklamalarıyla ilgili sert eleştirilerde bulunarak, MHP ve AKP seçmenlerini terörle mücadele konusundaki tavırlarını sorgulamaya davet etti. Yavuz, “Şehitlerimizin kanıyla yazılan tarih, siyasi pazarlıklarla kirletilemez,” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, özellikle MHP ve AKP seçmenlerine seslenerek, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy veren kardeşlerim ve Adalet ve Kalkınma Partisi’ne destek veren milli duyguları yüksek vatandaşlarımız, bugün vicdanlarınızı sorgulama günüdür. Siz vatanın bekası ve bayrağın dalgalanması için oy verdiniz. Ancak, bir zamanlar terörist başını lanetleyenlerin bugün ona teşekkür edilmesine sessiz kalacak mısınız?” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte idam ipiyle kürsülere çıktığını hatırlatan Yavuz, “O gün şehitlerimizin ruhunu yücelten bir liderin, bugün terörist başına meşruiyet kazandıran sözlerine nasıl sessiz kalabilirsiniz?” diye sordu. Aynı şekilde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişteki sert söylemlerini hatırlatarak, “Bugün bu söylemlerin nasıl tersine döndüğünü kabul edebilecek misiniz?” ifadelerini kullandı.

CHP’nin her zaman milletin birliğini ve onurunu savunduğunu belirten Yavuz, “Biz milliyetçiliği Kıbrıs’ın dağlarına yazan Karaoğlan Bülent Ecevit’ten öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin sigortasıdır. Şehitlerimizin fedakarlıklarını hiçe sayanlara karşı her kesimden kardeşimizi yanımızda görmek istiyoruz,” dedi.

Sözlerini “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!” diyerek bitiren Yavuz, milletin onurunu ve birliğini savunmak için herkesi birlik olmaya davet etti. Yavuz, “Bu utancı millet unutmaz,” diyerek, iktidarı ve MHP yönetimini eleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
viraji alamayan tir bariyerlere saplandi surucu yaralandi rvhmEi65
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Virajı alamayan tır bariyerlere saplandı: Sürücü yaralandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, Gümüşhane istikametine seyir halindeki tırın virajı alamayarak yan yatması sonucu sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekke beldesinden Gümüşhane istikametine hareket halinde olan 61 AID 410 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yan yattı ve bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada sürücü Sultan Y. (48) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin