Reklam
Reklam
alaplida zincirleme kaza motosikletteki 2 kisi yaralandi nXBQ1KE7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da zincirleme kaza; Motosikletteki 2 kişi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Alaplı ilçesi Temel Yazgan Sokak ile Çayboyu Sokak kavşağında meydana geldi. A.Y. yönetimindeki 67 AEB 889 plakalı motosiklet, Yalı Caddesi üzerinden seyir halindeyken kavşakta 34 HTT 738 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet, daha sonra park halindeki 67 AEG 035 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü A.Y. ile motosiklette yolcu olarak bulunan M.C. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine trafik polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

99b394d3 774b 4357 8429 9964df802ca7
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Haziran, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0

CHP’de ihraç depremi Karabük’’e uzanacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) son dönemde yaşanan gelişmeler ve disiplin süreçlerine ilişkin iddialar siyaset kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.

CHP’de 9 milletvekilinin ardından bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddiası, gözleri Özgür Özel’e desteğiyle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye çevirdi.

Gözler Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “mutlak butlan” kararı sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlık görevine gelmesiyle başlayan yönetim değişikliği, parti içi disiplin süreçleriyle yeni bir boyut kazandı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla 9 milletvekilinin partiden ihracı için başlatılan sürecin ardından, bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edileceği iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından gözler Safranbolu Belediye Başkanlığı’na çevrildi.

İHRAÇ DOSYALARININ KAPSAMI GENİŞLİYOR

Ulusal basında yapılan haberlere göre, CHP MYK’sı tarafından daha önce disipline sevk edilen 9 milletvekiline ilişkin ihraç başvuruları, yarın gerçekleştirilecek YDK toplantısında masaya yatırılacak. Ancak parti içinden sızan son bilgiler, disiplin hamlesinin sadece milletvekilleriyle sınırlı kalmayacağını ve dosyaların kapsamının genişletildiğini gösteriyor.

YDK’da dosyası ele alınacak isimler arasına bazı belediye başkanlarının da dahil edileceğinin duyurulması, Safranbolu’da geniş yankı uyandırdı. Değişim sürecinde Özgür Özel’e verdiği açık destekle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de bu listede yer alıp almadığı Karabük ve Safranbolu kamuoyunda merak konusu oldu.

Yarın yapılacak kritik Yüksek Disiplin Kurulu toplantısının ardından, ihraç istemiyle yargılanacak belediye başkanlarının isimlerinin netleşmesi ve partideki kurultay kördüğümünün yeni bir evreye taşınması bekleniyor.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.