Alaplı’da Uyuşturucu Hap Operasyonu

Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2016 08:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ZONGULDAK 'ın Alaplı ilçesinde, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 25 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bir istihbaratı değerlendiren Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İ.B. (19) isimli şahsın üzerinde 25 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap ele geçirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.B. emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

1 ton 150 kilogram ağırlığındaki “Paşa” 380 bin TL’ye alıcısını bekliyor

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da uzun yıllardır besicilik yapan vatandaşın itinayla beslediği 1 ton 150 kilogram tartısındaki "Paşa" 380 bin TL’ye alıcısını bekliyor.
Çorum’da yaşayan İbrahim Işık isimli çiftçinin yetiştirdiği kurbanlıklardan "Paşa" isimli tosun, 1 ton 150 kilogram tartısıyla dikkat çekiyor. Uzun yıllardır hayvancılıkla uğraşan Işık’ın yetiştirdiği kurbanlık hayvanlardan ikisi 1 ton 150 kilograma, bir tanesi ise 1 ton 50 kilograma ulaştı. 1 ton 150 kilogram tartısındaki "Paşa", fiyatıyla da dudak uçuklatıyor. 380 bin TL’ye alıcısını bekleyen "Paşa"ya ve öteki hayvanlara ihtimamla baktıklarını belirten Işık, 1 ton 150 kilogram tartısındaki başka hayvanı ise sattığını söz etti.

"Hayvanlarımızı yonca, yulaf, arpa ve kaba yemle besleme yapıyoruz"
Hayvanlarını büyük itinayla ve doğal sistemlerle yetiştirdiğini belirten Işık, "Hayvanlarımızı yonca, yulaf, arpa ve kaba yemle besleme yapıyoruz. Fiyat konusunu aslında çok lisana getirmek istemiyorum ancak soranlar oluyor. Gerek toplumsal medyadan gerek telefonla arayarak bilgi almak isteyenler oluyor. Bu hayvanımıza 380 bin TL diyoruz. Olağan pazarlık sünnettir, gelen müşterilerimizle kurbanlık başında konuşuruz. Başka bir Paşa’mız da satıldı. Sağ olsun, alan kişi Ankara’da, toplumsal medyadan bizi görüp irtibata geçti. Pazarlığımızı da o halde yaptık. Bu Paşa’mız ise nasip olursa hala duruyor" dedi.
Hayvanları büyük bir emekle beslediklerini belirten Işık, "Biz de bu işin içindeyiz lakin asıl emeği çobanımız veriyor. Sağ olsun, bizden daha fazla ilgileniyor. Biz de elimizi taşın altına koyuyoruz, üzerimize düşeni yapıyoruz lakin çobanlarımızın emeği çok daha fazla. Dönemine nazaran değişiklik gösteriyor ancak kurban devrinde ortalama 80 baş hayvanımız oluyor. Bu hayvanları bir yıl öncesinden yaylaya çıkarıyoruz. Dört ay boyunca yaylada otlatıyor, güneşini ve yeşilliğini aldırıyoruz. Sonrasında besiye sokuyoruz. Yaklaşık 1 yıl boyunca besi yapıyoruz" diye konuştu.
Işık, kimi büyük hayvanları farklı müşteriler bularak pay formunda sattıklarını söz etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.