AK Parti Alaplı Teşkilatı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ”Kadınlar Matinesi” düzenledi. Alaplı Çalışkanlar düğün Salonu dolduran iki bine yakın kadınlar gönüllerince eğlendi. Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, etkinliğe katılan tüm kadınların gününü kutlayarak sevgilerini ifade etti.
Etkinliğe, Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Recep Ocak ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Salona girişi sırasında büyük sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde salonda bulunan iki bine yakın kadınlar aynı anda “Başkan Recep Ocak” diye tezahüratta bulundular. Ak Parti’nin düzenlediği 8 Mart Kadınlar günü programına yoğun katılım gösterdiği eğlence programına hanımlar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.
Gecede konuşan Başkan Adayı Recep Ocak “Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. O kadar güzel ve güçlüsünüz ki; benim daha fazla çalışmamı olan inancımı ve güvenimi artırdınız. Bugün gerçekten çok duyguluyum. Bugüne gelmemi sağlayan anneme çok teşekkür ediyorum. Çok zor süreçten geçtik. Dokuz yaşında babamı kaybettim, beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bugün bu mutlu günümü gördüğünden dolayı ona şükranlarımı sunuyorum. Beni bugünlere ulaştırdı. Her zaman arkamda dimdik durdu. Amcama aile büyüklerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta eşim Emine hanım olmak üzere bu yolda benimle yürüyen siz değerli kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. Beni çok onurlandırdınız, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kadın eli her yer güzelleşir. İnşallah 31 Martta bize vereceğiniz destekle Alaplı’yı güzelleştireceksiniz. Siz aslında Alaplı’yı gününü belirleyeceksiniz, Alaplı’ya bu zamana kadar gelmeyen hizmetleri sizin desteğinizle gücünüzle bu kardeşiniz gece gündüz uyamadan beş yıl boyunca size hizmet ederek Alaplı’da nasıl bir değişim olacağına yeni bir şehir nasıl kurulacağını yeni bir vizyon burada yeni projelerimiz nasıl hayata geçirebileceğimizi hep birlikte göreceğiz, ama en büyük destekçimiz kadınlardır. Sizde şunu gördük, Alaplı artık değişim istiyor sizlere şükran duygularımı sunuyor, bu güzel gününüzü yürekten kutluyorum” diye konuştu.
Programda sonunda Kadın kolları tarafından hanımlara hediyeler verildi.


Alaplı’da 2000 yakın Kadınlar gönüllerince eğlendi
Ovacık’ta orman işçilerinin yakınına yıldırım düştü, o anlar korkuya neden oldu
Karabük’ün Ovacık ilçesinde üretim çalışması yapan orman işçilerinin yakınındaki ağaca yıldırım düşmesiyle yaşanan panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün ilçedeki ormanlık alanda meydana geldi. Bartın Kumluca Konuklu Kooperatifi bünyesinde çalışan orman işçileri, üretim faaliyetleri sırasında sağanak yağışa yakalandı.
Yağışın şiddetini artırdığı sırada işçilerden biri cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı. Bu sırada işçilerin bulunduğu alanın karşı tarafındaki bir ağaca büyük bir gürültüyle yıldırım isabet etti.
Yıldırımın düşmesiyle birlikte çevreye kıvılcımlar saçılırken, işçiler panik yaşayarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. İşçilerin birbirlerine seslenerek güvenli alana kaçtığı anlar da görüntülere yansıdı.
Olayda yaralanan olmazken, yıldırımın isabet ettiği ağaçta hasar meydana geldi.

