Reklam
Reklam

Alaplı TSO’dan 700 Aileye Gıda Yardımı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2014 07:48 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK ‘ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı dolayısıyla, 700 aileye gıda yardımı yaptı. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, oda olarak Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla, Alaplı’da 700 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı yaptıklarını söyledi. Oda olarak muhtarlar aracılığı ile tespit edilen 700 ihtiyaç sahibi aileye yardım paketlerinin dağıtımına başladıklarını belirten Ocak,”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) olarak her yıl geleneksel olarak yapılan yardımları bu yılda gerçekleştiriyoruz. Bu yılda yardımlarımızı mübarek Kadir gecesinde ve Ramazan Bayramına sayılı günler kala yaptık. Köy ve merkez muhtarlıklar ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı vasıtasıyla tespit ettiğimiz 700 ihtiyaç sahibi aileye ramazan yardımı paketlerini gönderiyoruz. Geçen yıl 700 aileye gıda yardımları yaptık. Bu yılda aynı miktarda yardımda bulunduk ve ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gıda yardımlarını ulaştırmış olduk” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin