Reklam
Reklam
alapli soforler ve otomobilciler esnaf odasinda kemal cam guven tazeledi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Kemal Çam güven tazeledi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Kemal Çam, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Türkiye genelinde meslek odalarında devam eden seçim süreci kapsamında Alaplı’da gerçekleştirilen genel kurul, Alaplı Fiskomar Düğün Salonu’nda saat 11.00’de başladı.Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede tek listeyle seçime gidildi.

Genel kurulda divan başkanlığına Muharrem Coşkun seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet, denetim ve gelir-gider raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

Raporların kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Kemal Çam, delege ve katılımcıları selamlayarak kongrenin tüm şoför esnafına hayırlı olmasını diledi. Çam, şunları söyledi:

“Tırcı ve kamyoncu esnafımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Bir çatı altında daha iyi şartlarda çalışmalar yapılması için elimizden geleni yapacağız. Sorunlarımızı ortak akıl çerçevesinde çözeceğiz. Otobüsçü, minibüsçü ve taksici esnafımızın yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları en aza indirmek için gayret göstereceğiz.” ifadesini kullandı.

Tek listeyle gidilen seçimde 190 delegenin imzasını alan mevcut başkan Kemal Çam, yeniden Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı oldu.

Odanın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Recep Uymaz, Celal Sarkın, Aydoğan Şentürk, Savaş Yaman ve Adem Durmuş.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin