Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2015 07:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı Belediye Meclis Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

ZONGULDAK Alaplı Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Karşıyaka Mahallesi Deniz dolgu alanı ve merkez mahallesi Doktor Ahmet Açar Caddesi mevkisindeki deniz dolgu alanlarını 10 yıl süre ile kiralanması maddesi tartışmalara neden oldu. Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıyı, Belediye Başkanı Nuri Tekin’in rahatsızlığı nedeniyle Belediye Başkan vekili Emine Uysal başkanlık yaptı. Toplantıda, gündem maddesi olan Karşıyaka Mahallesi Deniz dolgu alanı ve merkez mahallesi Doktor Ahmet Açar Caddesi mevkisindeki deniz dolgu alanlarını 10 yıl süre ile kiralanması maddesi Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ile CHP meclis üyeleri arasında tartışmaya neden oldu. CHP’li Belediye Meclis üyesi Abdullah Ateş, Dolgu alanın 10 yıl süreyle hazineden kiralanması maddesinin imar komisyonuna gitmesine gerek olmadığını ifade ederek, “Dolgu alanına insanların oturacakları yerler yapmak istiyoruz. Bunu için 10 yıl süreyle kiralamak için meclisten yetki istiyoruz" dedi. Bunu üzerine söz alan AK Partili Belediye Meclis üyesi Yaşar Karacan, ise İlçenin geleceğini ilgilendiren bu proje ile ilgi bilgi almak istediklerini belirterek, “ Alaplı’nın 10 yılını ilgilendiren bir kararı 10 dakikada meclis geçirilmek istenmesini anlamadık. İmar komisyonunda inceleyelim hep birlikte geçirelim. Bu konuyla ilgili bizde Belediyemize destek olabiliriz. Üç gün sonra karara bağlanmasını ne sakınca var ” dedi. Toplantıda, Karşıyaka Mahallesi Deniz dolgu alanı ve Merkez mahallesi Doktor Ahmet Açar Caddesi mevkisindeki deniz dolgu alanlarını 10 yıl süre ile kiralanması maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin