Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alaca’da sağanak ve dolu yağış hayatı felç etti

Çorum’un Alaca ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak yağış hayatı felç etti.
Öğle saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış ilçe merkezinde sele neden oldu. Sağanak yağış nedeniyle caddeler göle dönerken ilçedeki dereler taştı.
Alaca merkezde dolu yağışı etkili olurken İlçeye bağlı İbrahim köyü ve İbrahim barajı civarında ise yoğun yağış etkili oldu. Bölgede oluşan sel ilçe merkezine doğru hareket edince belediye ekipleri anında müdahale etti.
İlçe merkezinden etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrasında Çorum caddesinde oluşan sel sularından dolayı cadde trafiğe kısmi olarak kapanırken belediye ve trafik ekipleri tedbirleri artırdı.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan taşkın yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında belediye ekiplerinden bilgi aldı.
Diğer taraftan şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle meydana gelen selde tarım arazileri sular altında kaldı. İlçe genelinde günlerdir aralıklarla süren sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, ekili alanlar ise büyük oranda zarar gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da mucura kapılan araç şarampolde takla attı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde mucura kapılan aracın takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu-Bozkurt karayolunda Devrekani ilçesine bağlı Hacıhasan köyü mevkiinde A.K. yönetimindeki 37 FD 910 plakalı Fiat-Doblo marka hafif ticari araç, şoförünün yol imal çalışmaları nedeniyle yola serilen mucura araca kaptırması sonrası şarampolde takla attı. Kazada şoför A.K. ile araçta bulunan C.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin