Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2021 08:32 tarihinde yayınlandı
0

Akyel, “Sendikamızı büyütmeye devam ediyoruz”

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, “Genel başkanımız ve genel yönetim kurulumuzla birlikte sendikamızı büyütmeye devam ediyoruz” dedi.
Özçelik-İş Sendikasının, son yıllarda sendikalaşma alanında büyük bir başarı elde ettiğinin altını çizen Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, “Pandemi öncesinde ve sonrası sendikamız, metal işçisini Özçelik-İş ailesinin çatısı altında toplamak ve birleştirmek için girişimlerde bulundu ve bu konuda da büyük bir başarı elde etti. Balıkesir Adin Oto’da, Samsun Sampa Otomotiv ve As Çelik’te, Gebze Gürdesan gibi büyük işyerlerinde ciddi bir mücadele örneği sergileyip örgütlenerek, üye sayımızı ciddi oranda artırdık. Bundan sonraki süreçte de, üye sayımızı daha da yukarılara taşıyarak, daha güçlü bir Özçelik-İş Sendikası olma yolunda, genel başkanımızın başkanlığında ve genel yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, yolumuza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Özçelik-İş’in büyük bir başarı ivmesi yakalayarak, son beş yılda ülkemizin en güçlü sendikaları arasına girdiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Akyel, “Sendikamız, özellikle son yıllarda toplu iş sözleşmelerinden kurumsallaşmaya, örgütlenme çalışmalarından eğitim faaliyetlerine kadar, her alanda büyük bir başarı yakaladı. Bu kapsamda Karabük Kardemir başta olmak üzere Sendikamızın örgütlü olduğu tüm işyerlerinde imzaladığımız toplu iş sözleşmeleriyle üyelerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi ve mutlu olabilmesi için canla başla çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada, Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin kucaklayıcı liderliğinde ve Genel Yönetim Kurulumuzun üstün gayretleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde, sendikamızı geleceğe taşıma ve üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma gayretiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sendikamız Özçelik-İş’i, bugüne kadar sağlam bir iradeyle, geleceğe emin adımlarla taşıdık ve bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz”” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin