Aksoy’dan Asfalt Çalışmalarında İnceleme - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2015 06:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Aksoy’dan Asfalt Çalışmalarında İnceleme

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği tarafından yürütülmekte olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Emek Mahallesindeki çalışmaları takip etti.
İnceleme sonrası bir açıklama yapan Aksoy; “ Safranbolu’muzun yeni yerleşim yerlerinin asfalt ile ilgili son rötuşlarını atıyoruz. İnşallah bu hafta içerisinde Emek Mahallemizde de asfalt ihtiyacı olan yer kalmayacak. Buradan hareketle Safranbolu’nun asfalt ile ilgili tüm dertlerini bu yıl ve önümüzdeki yık bitirmek en büyük hedefimiz. 2010 yılında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarımızda bu güne kadar Safranbolu’da nerdeyse bir karış yol bırakmadık. Öncelikle tasfiyelerini, kaldırımlarını ve alt yapısını tamamladık, baştan sona elden geçirdik. Yeni yaptığımız yollar oldu yine bu yoların asfaltlamasını gerçekleştirdik. Biz Safranbolu’da dayanıklı ve kaliteli asfalt üretmeye devam ediyoruz “ dedi.
KENDİ PLENTİMİZDE AVRUPA STANDARTLARINDA ASFALT ÜRETİYORUZ
Üretilen asfaltın tamamen Avrupa standartlarında, dünya kalitesinde halk sağlığına hiçbir zararı olmayan, kokusuz ve uzun ömürlü olduğunu kaydeden Başkan Aksoy; “ Bu kaliteli asfaltı kendi planetimizde üreterek Safranbolu’muza kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu asfalt en az 10 – 15 yıl dayanabilecek kalitede. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bizlere iletmekte” dedi.
ASFALT SIKINTISI GÜNDEMDEN DÜŞECEK
Yeni açılan yolların çalışmalarının da çok yakında bitirileceğini ifade eden Başkan Aksoy, “Bununla birlikte Safranbolu’nun asfalt ile ilgili sıkıntılarını çözülecek ve bu konu vatandaşların gündeminde bir daha yer almayacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin