Aksoy’a Çocuklardan Park Teşekkürü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Eylül, 2014 15:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Aksoy’a Çocuklardan Park Teşekkürü

Esentepe Mahallesi’nde yapımına devam edilen İbrahim Cefakar Parkı  için çocuklar Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’a teşekkür etti.

Esentepe Mahallesi’nde oturan Selim Tunç, Ahmet Sefa Tunç, Erdem Tunç adlı çocuklar Başkan Aksoy’u ziyaret etti ve Selim Tunç; “Teşekkürler Başkan Amca, yapmış olduğun park ile mahallede yollarda değil, sizin yapmış olduğunuz oyun parkında oynuyoruz. Basketbol sahasında çok güzel maçlar yapacağız” dedi.

Seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışmalara Belediye olarak devam ettiklerini kaydeden Aksoy; “Bizler gençlerimize değer veren bir toplumun fertleriyiz. Gençlerimiz her şeyin başında gelir. Görüyorsunuz her gün haberlerde izliyoruz. Çocuklar oyun sahaları olmadığı için hep yollarda oyun oynamak zorunda kalıyorlar; ama biz ne yapıyoruz mahallelerimizde uygun yerleri bularak hemen çocuklarımıza oyun sahası yapıyoruz. Hem böylelikle anne ve babaların gönlüde rahat oluyor. Hem temiz ortamlar hem de çocuklara her imkanı sunan ortamlar olunca evlatlarımız rahat ediyor. Temiz sahalar, çocuklara her olanağı sunan oyun alanları ile çocuklarımızı mutlu etmeye, sevindirmeye çalışıyoruz. Her işe başlarken Allah rızasını ön planda tutuyoruz. Ne kadar güzel bir olay bakın, makamımda çalışıyordum. Kapı çaldı ve içeri üç değerli pırıl pırıl genç girdi. Teşekkür ederiz başkan ağabey dediler. Bu sohbetler ne güzel sohbetler. Çocuklarımıza asıl ben teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, evlatlarımız bizlerin, ülkemizin, geleceğimizin teminatıdır. Onlar için daha çok çalışmamız ve gayret etmemiz gerekir” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin