Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2014 15:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aksoy; “İftar Sofralarında Halkımızla Beraberiz”

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Mübarek Ramazan ayında iftar sofralarında halkımız ile beraber olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında yapılan yardımlara aracılık etmek ve yapılan yardımları doğru yerlere ulaştırma çabası içerisindeyiz” dedi. Safranbolu Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayında da Safranbolu halkı ile birlikte olduklarını ifade eden Aksoy;  “ İftarlarda halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında insanlarımızın hayır hasenatlarına aracılık etmek, doğru yerlerde doğru insanlara bu yardımları ulaştırmak noktasında bir çabamız var.  Mesela Safranbolu’nun tam merkezinde her gün 700-800 hatta 900 kişiye ulaşan vatandaşımızla her gün sıcak iftar menüsü vermekteyiz. Bu menünün bedelini de Safranbolulu hayırsever kardeşlerimiz karşılamaktalar. Her günü bir hemşerimize tahsis ettik. Bu faaliyetlerimizi bu sene çadırda değil de Misak-ı Milli Meydanına yakın bir yerde, hayırsever bir kardeşimizin mekânını kullanarak bir lokanta edasında vatandaşlarımız iftarlarını bu nezih mekânda açıyorlar. İftarın ardında da vatandaşlarımız Safranbolu Belediyemizin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinliklerine katılıyorlar. İnşallah bu Ramazan ayında da Safranbolu kardeşlerimiz için dolu dolu geçecek, Safranbolu Belediyesi olarak bunun gayreti içinde olacağız” diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat’ta otomobil sürüye çarptı: 12 koyun telef oldu

Tokat’ta meydana gelen kazada arabanın çarptığı sürüdeki 12 koyun telef oldu.
Kaza, Tokat-Niksar karayolu Ormanbeyli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Niksar tarafına seyreden Ertuğrul G. yönetimindeki araba, yola denetimsiz çıkan küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı. Çarpmanın tesiriyle açılan ön kaput nedeniyle görüş açısı kapanan şoför, aracı zahmetle yol kenarında durdurarak ikinci bir kazayı önledi. Kazada sürüdeki 12 koyun telef oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma grupları, kazayla ilgili inceleme başlattı.

"Yola çıkan sürüyü fark edemedim"
Kazayı anlatan şoför Ertuğrul G., "Tokat’tan Niksar istikametine hakikat ilerlerken bir anda yola çıkan koyun sürüsünü fark edemedim. Çarpmanın akabinde kaput büsbütün görüşümü kapattı. Sağ tarafın uçurum, sol tarafın ise karşı şerit olduğunu bildiğim için birinci maksadım aracı en kısa müddette inançlı halde durdurmak oldu. Daha sonra başka şoförlerin kaza yaşamaması için yol güvenliğini sağlamaya çalıştım" dedi.
Kaza sonrası jandarma ve sıhhat gruplarını aradığını belirten Ertuğrul G., hayvanların telef olmasından büyük keder duyduğunu tabir ederek, "Hayvansever biriyim, bu türlü bir şeye sebep olduğum için sahiden üzgünüm. Karşı tarafın mal kaybı, kendi aracımda oluşan hasar, hepsi başka bir ıstırap sebebi. Fakat en kıymetlisi can kaybı olmaması. Maddi kayıp bir halde yerine gelir" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin