Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2014 07:50 tarihinde yayınlandı
0

Akıllı Hastanenin Duvarları Çatladı

Akıllı Hastane diye büyük umutlarla yapılan ve sorunları bir türlü bitmek bilmeyen  Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin  şimdi de bazı polikliniklerinin duvarları çatladı. Milyonlarca lira harcanarak yapılan hastanenin şimdiden duvarlarının çatlamasına vatandaşlar

“bu hastane yeni yapılmadı mı? diyerek tepki gösterdi.

Son teknoloji akıllı bina sistemi ile donatılarak yapılan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk polikliniğindeki duvarlarda gözle görülür şekilde oluşan çatlakların daha yeni oluştuğuna dikkat çeken vatandaşlar, daha önce de aynı polikliniğe geldiklerini ve duvarlarda çatlak görmediklerini söylediler.

Yeni olan bir hastanenin duvarlarında şimdiden çatlakların oluşmasının bir skandal olduğunu ifade eden vatandaşlar  hastane yapılırken, gerekli denetimin yapılıp yapılmadığını merak ettiklerini ifade ettiler. Bu çatlakların ileride daha da büyük sorunlara yol açmasından endişe duyduklarını  belirten vatandaşlar yetkilileri sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye davet ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya ilcesinde sehir ici trafigi yeniden ele aliniyor mqgelec7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya ilçesinde şehir içi trafiği yeniden ele alınıyor

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen şehir içi trafiğine yönelik toplantıda, ilçede yaşanan trafik sorunları kapsamlı şekilde ele alındı.

Tosya Kaymakamı Timur Büyükçe, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış, Tosya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Oğuzhan Dişçeken ve Tosya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş’ın katılımlarıyla ilçenin trafik düzeni ve ulaşım konularına yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Tosya Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, şehir merkezindeki otopark kullanımı, sarı çizgi uygulamaları, yeni park yasak alanları, tek yön uygulamaları, trafik yoğunluğunun azaltılması ve yaya güvenliğinin artırılması gibi birçok önemli konu detaylı şekilde ele alındı. İlçede trafik akışının daha düzenli hale getirilmesi adına mevcut uygulamalar değerlendirilirken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen toplantıda, özellikle şehir içi ulaşımın daha güvenli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması adına kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi. Trafik düzeninin sağlanması, sürücü ve yayaların güvenliğinin artırılması ve şehir merkezindeki yoğunluğun azaltılmasına yönelik atılabilecek adımlar toplantıda kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıda yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, ilçenin ihtiyaçlarına uygun trafik düzenlemeleri ve uygulamalarının ilgili kurumlarla koordineli şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin