Düzce’nin Akçakoca ilçesinde avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına birbirinden farklı cinsler takıldı. Ağlardan kırlangıç, pisi ve tam 9 kilo tartısında dev bir Karadeniz levreği çıktı.
Batı Karadeniz’in beğenilen kıyı ilçesi Akçakoca’da balıkçılar, av döneminde bereketli bir gün geçirdi. Gece saatlerinde denize açılan balıkçıların ağlarına kırlangıç balığı, pisi balığı ve tam 9 kilo yükünde dev bir Karadeniz levreği takıldı. Bu balık çeşitliliği, hem balıkçıların yüzünü güldürdü hem de tezgahları şenlendirdi.
Avlanan balıklar, farklı fiyatlarla satışa sunuldu. Bilhassa 9 kilo tartısındaki Karadeniz levreği kilogramı 650 TL’den alıcı bulurken, kırlangıç balığı 350 TL, pisi balığı ise 400 TL’den satışa çıkarıldı. Birebir tezgahlarda hamsi, barbun, mezgit ve palamut 200 liradan, istavrit ise 100 liradan satışa sunuldu.


Akçakoca’da balıkçıların ağları doldu, 9 kiloluk levrek yakalandı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

