Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2021 10:51 tarihinde yayınlandı
0

Akbaş’tan Pansiyon Denetimleri

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören, Şube Müdürleri  Muhammet Nuri Ataseven ve Mehmet Özdemir ile birlikte Safranbolu Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda incelemelerde bulundu.

Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ün de hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Okul Müdürü Recep Güney’den pansiyon durumu hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş daha sonra pansiyonda kalan öğrencilerle ayaküstü bir süre sohbet etti. Onların sorun ve taleplerini dinledi. Öğrencilere maske, mesafe ve temizlik konuları ile akademik başarı, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteler hakkında tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında bir değerlendirme yapan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  “Bugün Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizi dinlemeye, anlamaya, anlatmaya geldik. 12. Sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime devam etmekteler. Gerek okulda ve gerekse pansiyon ve donatılarında öğrencilerimizi salgından korunma konusunda tüm tedbirlerin alınmış olduğunu ve öğrencilerimizin son derece yüksek kalitede imkanlara sahip olduklarını gördük. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Her şey onlar için, gelecek için” diyerek özverili çalışmalarından dolayı başta Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş olmak üzere okul yönetimini, öğretmenleri ve okulun tüm çalışanlarını tebrik etti.

Ziyaret İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve beraberindeki heyetin pansiyonda kalan öğrenci ve görevli öğretmenler ile birlikte iftar yapması ile son buldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin