Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Aralık, 2020 11:51 tarihinde yayınlandı
0

Akbaş’tan haftalık değerlendirme toplantısı

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Müdürlük Yöneticileri ile Haftalık Değerlendirme Toplantısı  yaptı.

Toplantıda, Covid-19 Tedbirleri, EBA Destek Noktası, Yüz Yüze, Dijital ve Uzaktan Eğitim Faaliyetleri, Okulum Temiz Belgesi, Yatırım ve Onarımlar, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binasının Genel Durumu, Yeni Tedbirler Kapsamında Çalışma Düzeni konularına değinildi.

Yöneticilerden, uhdesinde bulundukları şubelerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş toplantıda genel bir değerlendirme yaptı.

YEREL VE ULUSAL PROJELERDE BAŞARILIYIZ

Milli Eğitim Müdürü Akbaş; “Geçtiğimiz hafta eTwinning projeleri kapsamında Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenlerimize belgelerini takdim ettik. Bu projelerin okullarımızda yaygınlaştırılması noktasında çalışmalar geçekleştirelim. Bu tür projeler öğrenci ve öğretmenin motivasyonunu yüksek tutar. Bugüne kadar farklı alanlarda birçok projede başarı sağlayarak eğitim kalitesini yükselttik” dedi.

“UZAKTAN EĞİTİME ERİŞEMEYEN ÖĞRENCİMİZ KALMAYACAK”

Uzaktan eğitime erişemeyen öğrencinin kalmayacağını ifade eden Akbaş; “Bu hassas dönemde kan ve plazma ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut olmak için Karabük Eğitim Ailesi olarak ‘Kan ve Plazma Hayattır’ kampanyası düzenledik. Kampanyamıza destek veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Eğitim ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ve projelerde idareci, öğretmen ve personelimiz duyarsız kalmıyor. Öğrencilerimizin tablet bilgisayar ihtiyacı noktasında da okullarımız kendi çalışmalarını sürdürüyor. Bazı okullarımızın idareci ve öğretmenleri de öğrencilerimizin tablet bilgisayar ihtiyaçlarının giderilmesine destek verdiler. Yine Karabük’ümüzün hayırsever iş insanları ve sanayicilerimiz tablet bilgisayar ihtiyacı noktasında destek vereceklerini bildirdiler. İnşallah en yakın süre içerisinde uzaktan eğitime erişemeyen öğrencimiz kalmayacak” dedi.

“YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE SEMİNER”

Akbaş; “İl/İlçe ve Okul yöneticilerine yönelik olarak “Güncel Yönetim Düşüncesinin Gelişimi” konulu seminer verildi. Nitelikli bir eğitim hizmetinin sağlanmasında, öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki becerilerinin geliştirilmesi öncelikli bir önem taşımaktadır. Önümüzdeki süreçte yine öğretmen akademisi semineri gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda öğretmen ve okul yöneticilerimizin mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek üzere farklı etkinlikler gerçekleştirme çabası içindeyiz. Başarının anahtarı da budur.” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
ESBEL
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 14:21 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Belediyespor BAL Ligi’nde Karabük’ü Temsil Edecek

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Karabük amatör futbolunda merakla beklenen kararını açıkladı. Kurul, 10 Mayıs 2026 tarihinde oynanan ve Safranboluspor’un 2-1 kazandığı final maçına ilişkin Eskipazar Belediyespor tarafından yapılan itirazı haklı bularak önemli bir karara imza attı.

Alınan karar doğrultusunda Karabük İl Tertip Komitesi’nin 12 Mayıs 2026 tarih ve 2 sayılı kararı iptal edilirken, Safranboluspor’a Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22. maddesinin (ğ) bendi gereğince 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi.

Bu kararın ardından Eskipazar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Karabük’ü temsil etme hakkını resmen kazandı.

Öte yandan, Safranboluspor’un karara karşı Tahkim Kurulu’na başvurmasının beklendiği öğrenildi. Sürecin Tahkim Kurulu’nun vereceği nihai kararla netlik kazanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin