karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2023 15:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Akbaş Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesinin düzenlendiği iftar programına katıldı.

İl Millî Eğitim Müdür Nevzat Akbaş Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesinin düzenlendiği iftar programına katıldı. Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı iftar programı Kur'an-ı Kerim Tilaveti, İlahilerin okunması ve duaların edilmesi ile başladı. İftar programında konuşması yapan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  "Çok şükür İlimiz genelindeki tüm okullarımızda iftar programları düzenlenmektedir. Biz de burada sizler ile birlikte olmaktan çok mutlu oluyoruz ve onur duyuyoruz. Hepinizin de bildiği üzere 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş merkezli 11 ilimiz de maalesef büyük bir deprem oldu. Depremin acısını ülkece hissettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hepimizin başısağolsun. Bu süreçte Karabük Eğitim Ailemiz tek vücut oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde yardımseverlik şiarıyla eğitim ailemizin tüm ferdi deprem bölgesindeki kardeşlerimizin, evlatlarımızın yaralarını sarmak için seferber oldu. İlk gün özellikle gençlerimiz, vatandaşlarımız deprem bölgesine gidebilmek için hava limanlarına, otogarlara sığmadı. İşte biz değerleriyle mücehhez olmuş böyle bir necip milletiz. Siz değerli gençlerimizle birlikte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için kesintisiz bir mücadele içindeyiz.  Biz sizlere güveniyoruz.Karabük Eğitim Ailesi olarak en büyük hedefimiz geleceğimiz, siz çocuklarımızın huzuru ve mutluluğudur. Bunun için de sizlerin en iyi ve en verimli şekilde yetişmeniz için Büyük ve Güçlü Devletimiz eğitime güçlü imkanlar sunmaktadır. Bu imkanları en iyi şekilde değerledirelim. Üzerinizde bir misyon oluşturun. Bol bol kitap okuyun, güzel arkadaşlıklar kurun. Hayırda yarış yapın. Çevrenizi hayra teşvik edin. Kendinizi hem akademik hem de sosyal anlamda geliştirin. Yaşantınızdan haz ve lezzet alın. Bunlar için zamanı en iyi şekilde kullanın ve kıymetini bilin” dedi(Nurettin Acar)    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da Menopoz Merkezleri hayata geçirildi

Bartın’da kadınların yaşamlarının parçası olan menopoz ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilde menopoz eğitim merkezleri faaliyete geçirildi.
Kadınların ortalama 45-55 yaşları arasında gerek fiziksel gerek ruhsal durumlarını etkileyen menopoza verilen önem gün geçtikçe artıyor. Bu konuyla ilgili Bartın’da yaşayan kadınların bilinçlendirilmesi amacıyla "Menopoz Eğitimleri" hayata geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezleri’nde konuya ilişkin program ve eğitimler verilmeye başlandı. Dr. Doğa Hızoğlu Karaköy Sağlık Merkezi’ne bilgi almak isteyen kadınlara menopoz sürecine ilişkin ayrıntıları anlattı. İl Sağlık Müdürlüğü kadınlar eğitime davet etti. Müdürlük tarafından yapılan davette, "Yaşamın doğal süreci olan menopozun daha sağlıklı ve konforlu geçirmek isteyen tüm kadınları Menopoz Okulları’mıza davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin