Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Akay, Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden  (CHP)  Karabük Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren Cevdet Akay milletvekili yemin töreni ve ardından gerçekleştirilen TBMM başkanlık seçimlerinin ardından soluğu Karabük’te alarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 MİLLETVEKİLİ AKAY VATANDAŞIN YANINDA

TBMM Başkanlık seçimlerinin hemen ardından Karabük’e gelen CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay bir dizi açılış törenin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaşanan sorunlarına kulak verdi.

24.Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin ardından CHP Kardeş Belediyecilik kapsamında Çankaya Belediyesi tarafından Safranbolu ilçesine kazandırılan parkın açılış törenine katılan Milletvekili Akay, Eflani ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette hemşehriyle bir araya gelerek yaşadıkları sorunlarını tek tek dinledi, ilgili bakanlıklara ve kurumlara iletmek üzere not aldı.

AKAY: “SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK, HEMŞEHRİLERİMİZİN YARALARINA MERHEM OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Akay, “Yemin töreni ve sonrasında TBMM’de gerçekleştirilen seçimlerin hemen ardından beni helal oylarıyla vekilleri seçerek TBMM’ye gönderen Karabüklü hemşehrilerime teşekkür etmek ve onlarla kucaklaşmak üzere memleketime geldim. Safranbolu Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen açılış törenlerinin ardından hemşehrilerimizi ziyaret ederek hem hasret giderdik hem de sorunlarına kulak verdik. Karabük’ün sorunları ve çözüme kavuşmayan problemleri dağ olmuş durumda. Bu sorunlara çözüm üretmek, hemşehrilerimizin yaralarına merhem olmak için daima var gücümüzle çalışacak ve çözene kadar yaşanan sorunların takipçisi olacağım. Ailemin, atalarımın yetiştiği ve çok sevdiği benim de her zaman sahip çıktığım bu şehre sahip çıkacak, şimdi vekilleri olarak tüm gücümle çalışacak ve her daim hemşehrilerimin yanlarında olacağım.” dedi. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin