Akaryakıtta Zam Kuyrukları Geri Döndü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Haziran, 2023 13:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Akaryakıtta Zam Kuyrukları Geri Döndü

Benzin ve motorine yapılan dev zammın öncesinde  akaryakıt istasyonlarında zamsız alım yapmak isteyenler kuyruk oluştururken,  bazı araç sürücülerinin bidonlara da akaryakıt aldığı gözlendi.

Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Litre fiyatı benzinde 2 lira 70 kuruş, motorinde 1 lira 37 kuruş, oto gazda 67 kuruş zamlandı.

Akaryakıt fiyatlarındaki artış Karabük’te  birçok benzin istasyonunda kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Vatandaşlar, zamdan etkilenmemek için yoğun bir şekilde akaryakıt almak  için istasyonlara akın etti. Araç kuyrukları akaryakıt istasyonlarından  ana yollara kadar taşarken, kuyruklar nedeniyle şehir içinde yer alan istasyonların bulunduğu caddelerde trafik yoğunluğu oluştu.

Öte  yandan uzmanlar tarafından akaryakıt zamlarının vatandaşları olumsuz etkilemesinin yanı sıra, ekonomik dengeleri de bozabileceği konusunda uyarılarda bulunuldu. Yüksek akaryakıt fiyatları, ulaşım maliyetlerini artırarak toplumun genel yaşam standartlarını etkileyecek.

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar ve buna bağlı olarak oluşan kuyruklar 2022 yılına damgasını vurmuştu. Peş peşe gelen zamlar nedeniyle 30 lirayı aşan akaryakıt fiyatları petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından 20 liranın altına gerilemişti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin