Karabük Postası tarafından
06 Şubat, 2015 15:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti’den İl Emniyet Müdürü Tezsever’e Ziyaret

AK Parti Karabük İl Teşkilatı, Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’i ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve Yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifaden eden İl Emniyet Müdürü Tezsever, “AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve İl yönetimindeki arkadaşlara ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Yeni kurdukları yönetim ile çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Emniyet Müdürü Tezsever’in başarılı çalışmalara imza attığını belirten Saylar ise; “Emniyet Müdürümüz gerçekten başarılı çalışmalara imza attı. Yapmış olduğu çalışmalar ile usulsüz olan her işe anında müdahale ederek Karabük’ümüzde başarılı işler gerçekleştirdi. Bizlerde kendilerini İl Yönetimimiz ile birlikte başarılı çalışmaları için tebrik etmek istedik hem de hasbıhal edelim istedik. Misafirperverliği için kendilerine çok teşekkür ederiz. Çalışmalarında da başarılar dileriz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
21 Kasım, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabük İl Genel Meclisi Bütçe Görüşmeleri  Devam Ediyor

Karabük İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı bütçe görüşmelerinin 18. oturumu, Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, AFAD, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi'nin çalışmaları ile 2026 yılı bütçe talepleri ele alındı.

Toplantı, İl AFAD Müdürü Mustafa Avcı'nın sunumuyla başladı. Müdür Avcı, afet risklerinin azaltılması, eğitim ve farkındalık çalışmaları, müdahale kapasitesinin artırılması, ekipman ihtiyaçları ve 2025 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, 2026 yılı bütçe taleplerini meclis üyelerine iletti.

Ardından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı söz aldı. Acarlı, il genelindeki eğitim-öğretim süreçleri, okul yatırımları, bakım-onarım çalışmaları, taşımalı eğitim hizmetleri, projeler ve öğrenci başarı durumlarına ilişkin detaylı bir sunum yaparak, 2026 yılı bütçe taleplerini ve planlamalarını aktardı. Her iki müdürlük de sunumlarının ardından meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.

İL ÖZEL İDARESİ'NİN ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Toplantıda ayrıca, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci de bir sunum gerçekleştirdi. Kelleci, İl Özel İdaresi'nin yıl boyunca sürdürdüğü çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Yol ve ulaşım hizmetlerinden köy altyapı çalışmalarına, içme suyu projelerinden asfalt üretim faaliyetlerine, plan proje yatırımlarından makine-ekipman güçlendirmesine kadar geniş bir yelpazede yürütülen hizmetleri anlatan Kelleci, 2026 yılı hedef ve ihtiyaçlarını paylaştı. Kelleci, İl Özel İdaresi olarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

BAŞKAN SÖZEN'DEN TEŞEKKÜR

Soru-cevap bölümünün ardından kapanış konuşmasını yapan İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Sözen, İl AFAD Müdürlüğü'nün afetlere hazırlık, risk azaltma ve toplumda farkındalık oluşturma noktasında hayati çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, ekip ve müdüre teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırma, okul yatırımları ve öğrenci başarısını yükseltme konularında önemli çalışmalar ortaya koyduğunu vurgulayan Sözen, eğitim camiasına teşekkürlerini iletti.

Sözen, İl Özel İdaresi'nin ise altyapıdan yol hizmetlerine, su projelerinden yatırım projelerine kadar ilin her noktasına dokunan çalışmalar yürüttüğünü kaydederek, "Bu özverili çalışmalarından dolayı Genel Sekreterimiz Sayın Şerafettin Kelleci ve tüm İl Özel İdaresi personeline teşekkür ediyorum" dedi. Yoğun bütçe görüşmelerinin sürdüğü mecliste, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin