blank
Ramazan Öztürk tarafından
06 Eylül, 2024 16:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti’de Kongre Süreci Başladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 8. Olağan Kongre süreçlerine ilişkin açıklama yaptı. Salt, kongre sürecini 1 belde ve 6 ilçe olarak 2024 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarını bildirdi. Salt, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK Toplantısı sonrası kongre kararı aldığını anımsattı. Türkiye'nin 81 ili, ilçeler ve beldelerini kapsayacak kongre sürecinin Genel Merkez Kongresi’yle son bulacağını belirten Salt, "8. Olağan Kongre sürecimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığı’nda geçen haftaki MKYK Toplantısı sonrası fiilen başlamıştır. Karabük İl Teşkilatı olarak sürece dair hazırlıklarımıza bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz." ifadesini kullandı. İlk etapta Eylül Ayı içinde delege seçimlerini gerçekleştireceklerini açıklayan Salt, kongre sürecini 1 belde ve 6 ilçe olarak 2024 yılı içinde tamamlayacaklarını kaydetti. Salt, bu süreçte Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatları’nın kongrelerini de gerçekleştireceklerini belirterek, şunları kaydetti: "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile belirleyeceğimiz 2025 yılında uygun bir tarihte il kongremizi yapmayı hedefliyoruz. AK Parti’miz daima yenilenme, tazelenme, büyüme, gelişme ve yeni şartlara adapte olma özellikleriyle Türk siyasi tarihine damga vurmuştur. İnşallah kongre sürecimizi de büyük bir titizlikle yürütecek; Hakk’a ve halka hizmet düsturuyla birleştirerek, bütünleştirerek ve kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Kongre sürecimizin teşkilatlarımıza, Karabük’ümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin