Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2018 14:06 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Yenice Kadın Kolları Kongresi bugün

AK Parti Yenice Kadın Kolları 5. Olağan kongresi bugün yapılacak.  AK Parti Yenice Kadın Kolları mevcut Başkan Songül Kızılsu ile devam edilecek. Gerçekleştirilecek kongre öncesi açıklamada bulunan AK Parti Yenice Kadın Kolları Başkanı Songül Kızılsu, tüm Yenicelileri kongreye davet ederek, “ AK Parti Yenice Kadın Kolları, 5.Olağan Kongremizi Cumartesi günü yapıyoruz. Yenicelileri özellikle bayanları 3 Şubat 2018 cumartesi günü saat 19:00’da Orman İşletme Müdürlüğü Salonu’nda yapılacak 5. Olağan Kongremize davet ediyorum. Coşku ve heyecanı hep birlikte yaşayalım.Şimdiden katılacak olan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve yönetim kurulu, AK Parti Karabük Kadın Kolları  İl Başkanı Saime Günal Öksüzoğlu ve yönetim kurulu  üyeleri de katılacak.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sw 3
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Haziran, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki intihar vakalarına ilişkin SP’den  açıklama

Karabük’te son günlerde art arda yaşanan intihar vakaları kamuoyunda üzüntüye neden olurken, Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye dilekleri iletilerek, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, yaşanan olayların yalnızca bireysel vakalar olarak değerlendirilmemesi gerektiği vurgulanarak; ekonomik sıkıntılar, işsizlik, aile içi problemler, yalnızlaşma, gençlerin gelecek kaygısı ve manevi değerlerden uzaklaşmanın toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekildi.

İlgili kamu kurumları, yerel yönetimler, eğitim camiası, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerine çağrıda bulunulan açıklamada, özellikle gençler ve risk altındaki bireyler için sosyal destek mekanizmalarının güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Psikolojik destek hizmetlerinin artırılması, sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi ve kalıcı çözüm politikalarının hayata geçirilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, toplumun tüm kesimlerine sorumluluk çağrısı yapıldı.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı, insan hayatını merkeze alan her çalışmanın destekçisi olacaklarını belirterek, “Her insan kıymetlidir ve hiçbir vatandaşımız kendisini yalnız hissetmemelidir” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin