AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom’dan Seçim Değerlendirmesi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2015 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom’dan Seçim Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Sabri Tom, yaptığı yazılı değerlendirmede, AK Partinin 13 yılda 11.nci seçim zaferini yaşadığını dile getirdi ve Yenice’de alınan açık ara birincilik için de seçmenlere teşekkür etti.
Tom, 2001 yılında kurulan AK Partinin inanılmazları gerçekleştirdiğini söyleyerek,
“ Bir seçimi daha geride bıraktık. AK Partimiz tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yenice’de de açık ara 1 nci olmuş ve % 46,61 lık bir oy oranına ulaşmıştır. Her zaman hizmetkârı olmaktan onur ve gurur duyduğumuz halkımız partimize olan güvenini sürdürmüştür. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yenice’de de çok önemli hizmetleri halkımızın hizmetine sunan AK Partimizin neferi olmayı sürdüreceğiz. Yüce Allah’ımız bize çalışma ve hizmet etme yetkisi verdiği sürece, her şeyin en güzeline layık Yenice halkının hizmetinde ve hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.
Bu vesile ile bizlere oylarıyla destek veren Yenice’mizin güzel insanlarına teşekkür ediyor, yapılan seçimlerin ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve dünya mazlum milletleri ile tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diler, saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin