blank
Berkay Doğan tarafından
21 Ekim, 2024 17:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Karabük’te Yeni Yönetim

AK Parti Karabük Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Yavuz Hüsam başkanlığında yeni yönetim kurulunu açıkladı. Açıklamada asil ve yedek üyelerin isimleri yer aldı.

Karabük Merkez İlçe Başkanı olarak görev alan Yavuz Hüsam’ın yönetim ekibi, “Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti” sloganıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Açıklanan listede asil üyeler arasında Abdulkadir Dönmez, Ali Kul, Burak Misoğlu gibi isimler bulunurken, yedek üyeler arasında Emre Avuç, Haşim Akçaalan, Rasit Şahin gibi isimler yer aldı. Yönetimde görev alan tüm üyelerin Karabük’ün gelişimi ve AK Parti’nin ilçedeki politikalarının uygulanmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Yeni yönetimin, AK Parti’nin Karabük’teki varlığını güçlendirmeye yönelik çalışmalarıyla dikkat çekmesi beklenirken, “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna atıf yapılarak, geleceğe yönelik büyük projeler için kararlı bir adım atıldığı mesajı verildi.

Yönetim kurulu listesinde yer alan asil ve yedek üyelerin tam listesi ise şu şekilde sıralandı:

Asil Üyeler:

•   Abdulkadir Dönmez
•   Ali Kul
•   Bayram Doğdu
•   Burak Misoğlu
•   Emine Çoban
•   Emirhan Öztürk
•   Ercan Doğan
•   Ersin Kaplan
•   Fuat Çetinkaya
•   Hilmi Özkan
•   İbrahim C. Yıldırım
•   Kadir Taşçı
•   Kamil Sever
•   M. Akif Ulusoy
•   Mehmet Emre Ünal
•   M. Yaşar Tepe
•   Merve Barın
•   Musa Başdemir
•   Niyazi Döngel
•   Osman Özdemir
•   Recep Demircioğlu
•   Sabahattin Biçim
•   Sedat Dereli
•   Şaban Ünal
•   Şemsettin Yakut
•   Şirvan Kaya
•   Telat Aciyerik
•   Turgay Kırık
•   Zeynep Kaya

Yedek Üyeler:

•   Emre Avuç
•   Emre Evlekoğlu
•   Haşim Akçaalan
•   Ali Can Çelik
•   Ali Akkuş
•   Rasit Şahin
•   Yasin Avcı
•   Metin Arı
•   Halil Ekmekçi
•   Nedim Bozkurt
•   Yalçın Yılmaz
•   Okan Ertan
•   Rıfat Kaya
•   Selahattin Ayalık
•   Ramazan O. Köroğlu

Yeni yönetim kuruluna başarı dilekleriyle “Hayırlı Olsun” mesajı iletilirken, Karabük’ün geleceği için önemli bir adım atıldığı vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
19 Ağustos, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Eskipazar OSB’nin Yeni Müdürü Nihat Cebeci mi Olacak?

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğinin ardından yeni isim için kulisler hareketlendi.

Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Emin Demir’in yerine Safranbolu Belediyesi eski başkanlarından Nihat Cebeci’nin atanacağı konuşuluyor.

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir'in geçtiğimiz günlerde görevden ayrılmasının ardından, yeni müdürün kim olacağı merak konusu oldu. Bölgenin ekonomik ve sanayi alanındaki gelişiminde kritik rol oynayan bu görev için  Safranbolu’nun tanınan siyasetçilerinden ve eski belediye başkanlarından Nihat Cebeci’nin isminin öne çıktığı öğrenildi.

SİYASİ KARİYERİ

Nihat Cebeci, ilk olarak 1994 yılında Refah Partisi’nden, 1999’da ise Saadet Partisi’nden Safranbolu Belediye Meclisi üyeliğine seçilerek aktif siyasete adım attı. 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluş sürecinde yer aldı ve Safranbolu İlçe Kurucu Başkanlığı görevini üstlendi.

Cebeci, AK Parti’nin ilk kez seçimlere girdiği 2002 Genel Seçimlerinde milletvekili seçilen dönemin Safranbolu Belediye Başkanı Mehmet Ceylan’ın yerine, Belediye Meclisi tarafından 8 Ağustos 2002’de Safranbolu Belediye Başkanlığına seçildi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİ

Görevde bulunduğu dönemde şehirde birçok altyapı ve üstyapı çalışmasına imza atan Cebeci, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde de AK Parti tarafından yeniden aday gösterildi ve 5 yıl daha Safranbolu Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.

Belediye başkanlığı süresince Safranbolu’nun UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan tarihi dokusunun korunması, turizm potansiyelinin artırılması ve belediye hizmetlerinde modernleşme çalışmalarıyla dikkat çeken Cebeci, bölge siyasetinde aktif ve belirleyici bir isim oldu.

KAMUOYUNDA OLUMLU KARŞILANDI

Bugünlerde adı Eskipazar OSB Müdürlüğü için geçen Nihat Cebeci’nin olası görevi kamuoyunda da olumlu karşılandı. Bölgenin sanayi altyapısının güçlendirilmesi, yeni yatırımların bölgeye çekilmesi ve istihdamın artırılması açısından deneyimli bir ismin müdürlük görevine gelmesinin, Eskipazar’ın gelişimine katkı sağlayacağı ifade ediliyor. Sanayiciler ve iş dünyası temsilcileri, Cebeci’nin hem siyasi geçmişi hem de yerel yönetim deneyiminin Eskipazar OSB için önemli bir avantaj olacağı görüşünde birleşiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin