AK Parti Karabük Milletvekilleri Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
vvvv 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ağustos, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük Milletvekilleri Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde köy ziyaretlerinde bulundu.

Program kapsamında milletvekilleri; Eskipazar’da Mutaflar, Ova, Bulduk, Deresoblan, Köyceğiz, Arslanlar, Yazıkavak (Keçeler Mahallesi), Budaklar, Adiller, Ozan, Beytarla, Hamzalar, Çaylı (Gövez Mahallesi), Kabaarmut, Yürecik (Muamlar Mahallesi), Sofular (Salmanlar Mahallesi) köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ovacık’ta ise milletvekilleri; Boyalı, Şamlar, Küçüksu, Çukur, Ganibeyler, Pürçükören, Abdullar ve Yeniören köylerinde hemşehrileriyle buluştu.

Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen milletvekilleri, köylerde yapılan yatırımlar ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada:

“Her bir köyümüzde hemşehrilerimizin samimiyetini, gönül zenginliğini bir kez daha gördük. Devletimizin yatırımlarını köylerimize taşımak ve milletimizin taleplerine çözüm üretmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin duası ve desteği yolumuzu aydınlatıyor.” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise konuşmasında “Eskipazar ve Ovacık’taki ziyaretlerimizde köylülerimizin talep ve beklentilerini yerinde dinledik. Tarımdan altyapıya, sosyal hizmetlerden kültürel değerlere kadar her alanda yatırımlarımız artarak sürecek. Hemşehrilerimizin yanında olmaya ve onların sesini Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Ziyaretlere milletvekillerine; AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin