Reklam
Reklam
MESAJ
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
31 Aralık, 2025 12:31 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç’tan 2026 Yeni Yılı Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Katip Üyesi D. Ali Keskinkılıç, 2026 yılı dolayısıyla yayımladığı yeni yıl mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Türkiye ve Karabük için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

2025 yılının ülke adına önemli kazanımlarla geride bırakıldığını belirten Keskinkılıç, 2026 yılına umut ve hedeflerle girildiğini söyledi. Yeni yılın, toplumsal dayanışmanın ve ortak hedefler etrafında kenetlenmenin daha da güçleneceği bir dönem olacağını dile getirdi.

Karabük’ün her alanda gelişimini sürdürdüğünü vurgulayan Keskinkılıç, 2026 yılında da şehrin kalkınmasına ivme kazandıracak projelere odaklanacaklarını ifade etti. Hemşehrilerin ihtiyaçlarını önceleyen bir anlayışla çalıştıklarını belirten Keskinkılıç, Karabük’ün daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için gayretlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Yeni yılın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni eden Keskinkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2026 yılının Karabük’ümüze, ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü yarınlar inşa etmeye kararlıyız. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, milletimizle omuz omuza vererek çalışmaya devam edeceğiz.” Keskinkılıç, tüm Karabüklülerin ve milletimizin 2026 Yeni Yılı’nı kutlayarak, yeni yılın barış, refah ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin