AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ömer Ayar: “Amacımız Sadece Karabük’e Hizmet” - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2015 07:42 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ömer Ayar: “Amacımız Sadece Karabük’e Hizmet”

AK Parti İl eski Başkanı Karabük Milletvekili Aday Adayı Ömer Ayar, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemize çeşitli açıklamalarda bulunan Ayar, neden Milletvekili Aday Adayı olduğunu “Siyasette kazandığım tüm tecrübe ve bilgi birikimimi Karabük adına hizmete dönüştürmek” cümleleriyle açıkladı.
Siyasetin zor bir sanat olduğunun altını çizen Ayar, “Çok kolay yaftaların insanlara yapıştırılabildiğini yıllar boyu gözlemledik be halen daha gözlemliyoruz. 14 yıllık teşkilatçılığımız süresince ne şahıslara ne de şahsımıza en ufak bir leke sürdürmeden hizmet ettik. Bu kolay bir şey değil. Arkamızda temiz bir mazi bıraktık, bu bizim için bir kıvançtır” dedi.
AK Parti’nin Karabük’e yaptığı hizmetlerden de kısaca bahseden Ayar; “Karabük’ün çok ciddi bir su problemi vardı, DSİ ile yaptığımız çalışmalar neticesinde halkımıza en kaliteli suyu sunduk ve 50 yıllık su problemini çözdük.Tabi bunun yanında bir çok hizmetimiz var,stadyumun geldiği durum malum,yeni bir kapalı spor salonu yapılıyor,bunların yanında Karabük’e bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapıldı,bu hastane bir çok alanda çevre illerdeki hastanelerin önünde,bu hastane ile Tıp Fakültesi faaliyetlerine başladı,en azından Tıp Fakültesi Karabük’e alındı,Karabük ölçeğinde bir vilayete Tıp Fakültesini alabilmek çok kolay şeyler değil,o günlerde TBMM’de Karabük’ü temsil eden arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz mücadeleler aklıma gelince ‘hakikaten iyi becermişiz’ diyorum.Bu hizmetlere daha bir çok madde ekleyebiliriz,100. Yıl Kültür Merkezi,dolmuş ve genişletilen bir OSB,eğitimde gelinen nokta,bu ve bunun gibi genel yasama görevlerinin dışında Karabük adına yapılması gereken çok daha yatırımlar,takip edilmesi gereken çok daha işler var,işte bu işlerin takipçisi olmak,Türkiye’nin ihtiyacı olan yönetim sistemlerinin önünü açmak adına yola çıktık.Bu konuda öncelikli karar Karabük halkının sonra da Genel Merkezimizin,onların takdirine de saygı duyacağız.Ankara üst düzey yönetimi ve Genel Merkezimizle yedi buçuk yıllık mücadelemizde,koşturmacalarımız da yakın diyaloglarımız oluştu,ciddi iletişimler kuruldu,bu görev bizlere nasip olursa bunlar Karabük’e bir kazanım olarak geri dönecektir. Yollar konusunda çok ilerideyiz.yalnızca Karabük sınırları içerisine bakmamak lazım,Söğütlü Çeşme-Gerede arasındaki yol da bizim teşkilatçılığımız döneminde yaptığımız girişimlerle yatırım programına alınmıştır.Çalışmalarımızı yalnızca yolla sınırlandırmıyoruz,bugün Karabük’te yıldız olarak gösterilen üniversitenin kurulmasında,bu noktaya gelmesinde siyaseten verilen mücadelenin müthiş bir payı vardır.Bir birlik halinde hareket etmezseniz bir yatırımı diğer illerden daha önce alma şansınız olmaz,üniversite noktasında yaptığımız girişimler sonucunda hükümetimizin ekstra ödenekleri olmuştur,Karabük halkı,işadamları üniversiteye sahip çıkmıştır,kendilerine teşekkür ediyoruz,Karabük Üniversitesini herkes sahiplendi” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin