blank
Asuman Doğan tarafından
31 Ocak, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Karabük Heyetinden Eskipazar OSB’ye Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) incelemeler gerçekleştirdi.

Ziyarette Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ve parti teşkilatları da hazır bulundu. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan milletvekilleri, sanayi ve üretimin Türkiye’nin kalkınmasında hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Milletvekili Cem Şahin, “Sanayi ve üretim, güçlü Türkiye vizyonumuzun en önemli yapı taşlarından biridir. Bu kapsamda, Karabük’ümüzün sanayi ve istihdam alanındaki lokomotifi olan Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) İl Başkanımız, Eskipazar Belediye Başkanımız ve İl ile İlçe teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Bölgede faaliyetlerine başlayacak olan alüminyum fabrikasını yerinde inceledik” dedi.

Şahin, Eskipazar OSB’nin stratejik önemine dikkat çekerek, “Bu bölge yalnızca Karabük’e değil, tüm bölgeye ekonomik katkı sunacak ve yeni istihdam alanları oluşturacaktır. Bizler de mevcut yatırımları desteklemeye ve yeni yatırımcıları çekmeye kararlıyız. Eskipazar OSB’nin büyümesi ve gelişmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç da OSB'nin Karabük sanayisinin geleceği açısından taşıdığı önemi yineleyerek, bölgenin kalkınması adına desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ise, Eskipazar OSB’nin Karabük ve çevre illere büyük ekonomik katkı sağlayacağını ifade etti. Salt, "Eskipazar OSB, yalnızca Karabük’e değil, tüm bölgeye ekonomik katkı sunacak ve yeni istihdam alanları oluşturacak stratejik bir bölge olarak gelişmeye devam ediyor. Bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Ziyaret sırasında Eskipazar OSB’nin geleceği, yeni yatırımlar ve bölgenin sanayi kapasitesinin artırılması için yapılacak çalışmalar detaylı şekilde ele alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

YKS’ye koşarak girdiler

Ordu’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumuna yetişmek isteyenler, kapının kapanmasına saniyeler kala içeriye girebildi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu saat 10.15’te başladı. 165 dakika sürecek olan imtihan için öğrenciler erken saatlerden itibaren imtihana girecekleri okul önlerine velileri ve yakınları ile geldi. Toplamda 10 bin 268 adayın başvurduğu imtihan için emniyet güçleri de güvenlik tedbirleri aldı. Okullarda, son saniyede salona girmek isteyen öğrenciler koşarak imtihana yetişti.
Adaylar, imtihanın başlaması ile salonda ter dökerken, aileleri ise okul etrafında ve kıyıda Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin