AK Parti Karabük 8. Olağan İl Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
676e72e459835
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
27 Aralık, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Karabük 8. Olağan İl Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti

Ferhat Salt’tan teşekkür ve yeni dönem mesajı

AK Parti 8. Olağan Karabük İl Kongresi geride bıraktığımız hafta da tamamlandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta’nın katılımlarıyla gerçekleşen kongre, partililerden ve Karabüklü vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Geniş katılımla gerçekleştirilen kongre, AK Parti’nin Karabük’teki güçlü teşkilat yapısını ve halkla kurduğu gönül bağını bir kez daha gözler önüne serdi.

“Bu gurur hepimizin”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, katılımcılara teşekkür ederek kongrenin Karabük için önemine dikkat çekti. Salt, “8. Olağan İl Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, önceki dönem İl Başkanlarımıza, önceki dönem Milletvekillerimize, komşu illerden gelen AK Parti İl Başkanlarıma, siyasi parti İl, İlçe Başkanlarına, STK ve iş dünyasının temsilcilerine, muhtarlarımıza, delegelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve İlçe teşkilatlarımıza, mahalle ve köy teşkilatlarımıza, gönüldaşlarımıza, kuruluşundan bugüne AK Partimizde görev alan tüm dava ve yol arkadaşlarımıza, Yortan Beldemizden, Ovacıktan, Eflani’den, Eskipazar’dan, Yeniceden, Safranbolu’dan gelen hemşehrilerime ve tüm Karabüklü hemşehrilerime ayrı ayrı canıgönülden teşekkür ediyorum.

Bugün burada bir kez daha AK Parti’nin Karabük’teki gücünü, birliğini ve demokrasiye olan inancını ortaya koyduk. Bu gurur hepimizin,” dedi.

Salt, kongrenin sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir demokrasi şöleni olduğuna vurgu yaparak, “AK Parti teşkilatları olarak bizler için kongreler, yenilenmenin, güçlenmenin ve yeni hedeflere yönelmenin başlangıç noktasıdır. Bugün de bunu hep birlikte başardık,” ifadelerini kullandı.

Mazbatasını alarak göreve başladı

Kongrenin ardından mazbatasını alarak göreve resmen başlayan Ferhat Salt, yeni dönemde teşkilat olarak belirlenen hedeflere dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Salt, “Bugüne kadar teşkilatımızın her kademesiyle el ele, gönül gönüle vererek, emeğin şehri Karabük’ümüzü daha güzel yarınlara taşımak için mücadele ettik. Hemşehrilerimizin, sevgisine, vefasına, kardeşliğine layık olabilmek için bizler yine daha çok çalışacağız. Allah’ın izniyle şehrimizi Türkiye Yüzyılına yakışır şekilde inşa ve ihya edeceğiz. İşçisiyle, esnafıyla, üreticisiyle, emeklisiyle, öğrencisiyle bu şehirde yaşayan her bir kardeşimizin üzerimizde hakkı var. Bunları ödemekle mükellefiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Salt, kongreyle birlikte görevlerini devreden il yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, onların emeğini takdir etti. “Bugüne kadar teşkilatımıza katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza minnettarız.” diyen Salt, yeni yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.

“Birlikte, Karabük için daha fazla çalışacak, daha güçlü projelere imza atacağız. Bu yolculukta yeni yönetimimizle şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanan AK Parti İl Başkanı Salt, kongrenin ardından teşkilatın yenilenmiş yapısıyla yeni hedeflere kararlılıkla ilerleyeceğini belirtti.

2025 için yeni bir başlangıç

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte teşkilatın önceliklerini ve hedeflerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Salt, 2025’e dair umut dolu mesajlar verdi. “Yeni yılda Karabük için umutlarımızı ve hedeflerimizi büyütmeye devam edeceğiz. AK Parti’nin hizmet anlayışını ve Karabüklü hemşerilerimizin beklentilerini karşılamak için yılmadan çalışacağız. 2025, AK Parti teşkilatımız için yeni başarıların yılı olacak.” dedi.

AK Parti Karabük teşkilatı, birlik ve beraberlik içinde Karabük’ün ihtiyaçlarını karşılamak, şehrin kalkınmasını sağlamak ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmak için yeni yönetimiyle büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin