Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2021 08:54 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Kadın Kolları’ndan Kan Bağışı

AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı Türk Kızılay’ının 153 yıl dönümü dolayısıyla kan bağışı etkinliği düzenledi.
AK Parti Karabük İl Başkanlığı önünde “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” adıyla düzenlenen etkinlikte kan bağışçılarına fidan dağıtıldı. Türk Kızılayı’nın her zaman yanında olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Yapmış oldukları etkinlikten dolayı Kadın Kolları Başkanımızı ve tüm Kadın Kollarımızı tebrik ediyorum. Biz AK Parti Teşkilatları olarak böyle sosyal projelerde halkımızın ve kurumlarımızın faydasına olan hususlarda etkin bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm  vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.” dedi.
Etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, “Kadın Kolları olarak 81 İl de “Kan Ver Hayat Kurtar, Kan Ver Nefes Ol” adlı çalışma başlattık. “Türk Kızılay’ının stoklarının tükenmemesi için destek vermek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Pandemi sürecinde kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik” diye konuştu.
Kan bağışında bulunan her gönüllüye fidan dağıttıklarını dile getiren Öksüzoğlu, “Ayrıca kampanya kapsamında kan veren her gönüllü adına bir fidan dikilecek. Bu da geleceğimize nefes olmak adına çok güzel bir ayrıntı. Bugün burada duyarlılık gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Öksüzoğlu, tüm Karabüklüleri Kızılay’a kan bağışına davet etti.
Etkinliğe AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti Karabük Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin