Karabük Postası tarafından
11 Temmuz, 2014 15:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti İl Teşkilatında İcra Kurulu Oluşturuldu

Timurçin Saylar Başkanlığında oluşturulan 40 kişilik AK Parti İl Yönetimde İcra Kurulu oluşturuldu. Avukat İsmail Altınöz Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına getirilirken, Serdar Dereli ise Teşkilat Başkanı oldu. Seçim İşleri Başkanlığına Gürkan Gürcan, Tanıtım Medya Başkanlığına Ali Erorhan, Dış İlişkiler Başkanlığına Okan Arslan, Sosyal İşler Başkanlığına Tevfik Ayvalık, Yerel Yönetimler Başkanlığına Vedat Namal, Ekonomi İşler Başkanlığına İhsan Mutlu, Halkla İlişkiler Başkanlığına Faruk Kartal, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Cengiz Ünal, AR-GE Başkanlığına Tuncay Özcan, Genel Sekreterliğe Mehmet Kul getirildi.  
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik

Ramazan ayında balık tezgahlarında sakinlik yaşanıyor. İftarda balık yemek isteyen vatandaşlar ise en çok hamsi ve mezgit satın alıyor.
Samsun’da bulunan balık tezgahlarında Ramazan ayında sakinlik yaşanıyor. İlgi azalsa da yeniden de satışların olduğunu söyleyen balıkçılar, en çok hamsi ve mezgidin talep gördüğünü söyledi.
Balık satıcısı Mehmet Kılıç, "Ramazan’da balık tezgahlarında sakinlik var lakin tekrar de güzel durumdadır. Vatandaşlar en çok hamsi, mezgit, barbun alıyor. Bu sene dönemimiz da çok bereketli geçti. İnşallah seneye de bu türlü bir dönem bekliyoruz. Vatandaşlarımız bu sene balığa doydu" dedi.
Vatandaş Yaşar Kuru, "Balık daima yeterli, kâfi ki iktisat düzgün olsun. Ramazan’da en çok hamsi ile mezgit yedik. Bu bolluğa şükürler olsun" diye konuştu.
Vatandaş Dilek Yılmaz, "Balık fiyatları hoş. Biz tava balığını tercih ediyoruz. Fiyatlar ülkü. Balık döneminde en çok hamsi yedik" formunda konuştu.
Tezgahlarda balık fiyatları ise şu biçimde:
Hamsi 100 TL, istavrit 100 TL, mezgit 120 TL, barbun 150 TL, palamut 200 TL, çupra 300 TL, sazan 150 TL, kefal 100 TL.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.