Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Salt İl Başkanları toplantısına katıldı

tasarim2 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Mart, 2026 11:07 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, parti çalışmaları kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Salt, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen “Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı”na katıldıklarını belirterek, toplantının Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş başkanlığında yapıldığını ifade etti.

Toplantıda teşkilat çalışmalarının değerlendirildiğini aktaran Salt, “Büyük Adalet ve Kalkınma Partisi ailesi olarak; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, teşkilatlarımızın kararlılığı ve birlik ruhu ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Salt, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda daha yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini vurgulayarak, milletin geleceğini inşa etme yolunda aynı azim ve inançla hareket ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin