AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın yanında kenetlendi.
Karabük’te, seçime sayılı saatler kala ciddi bir oy oranı farkı ile Karabük Belediye Başkanı olmaya hazırlanan Özkan Çetinkaya’ya eski-yeni tüm teşkilat mensupları sahip çıktı.
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne, Karabük’te alınan başarılarda büyük pay sahipleri olan önceki dönem milletvekilleri, il başkanları, il gençlik kolları başkanları, merkez ilçe başkanları, Parti’nin önde gelen isimleri Özkan Çetinkaya’ya tam destek verdi.
Toplantıda, “Vakit; yan yana durma, omuz omuza verme ve Karabük Belediye Başkan Adayımız Özkan Çetinkaya’yla Karabük’ü yeniden güvenli ellere teslim etme zamanıdır.”denildi.


AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi
Bolu’da köpek sürüsü tedirginliği
Bolu’nun Kılıçarslan Mahallesi’nde sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri, mahalle sakinlerini tedirgin etti.
Mahalledeki sokak aralarında ve caddelerde başıboş dolaşan ve sayıları 15’i bulan köpek sürüsü, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Özellikle sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar ve sokakta oynayan çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten bölge sakinleri, duruma tepki gösterdi.
Sürü halinde hareket eden köpekler, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Köpekler nedeniyle yolda yürümekte güçlük çektiklerini ve çocuklarını tek başlarına sokağa çıkarmaya korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

