Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

AK Parti Basınla Bir Araya Geldi

Ramazan Öztürk tarafından
10 Mart, 2024 15:50 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti, "Türkiye Yüzyılı Karabük Vizyonu Medya Buluşması"  kapsamında Karabük Basını ile bir araya geldi.  İl  Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen programa; Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyesi adayları ile Teşkilat Yönetimleri katıldı.

Kahvaltı sonra açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, "Önümüzde 31 Mart Yerel seçimleri var, adaylarımız açıklandığı günden bugüne bizler tüm teşkilat kademelerimizle yoğun bir çalışma içersindeyiz. Karabük Merkez ve tüm ilçelerde tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda şehrimizde Ulaştırma Bakanımızı, Adalet Bakanımızı, Tarım ve Orman Bakanımızı ağırladık ve ortaya koyduğumuz vizyon projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk" dedi. İl Başkanı Ferhat Salt'ın konuşmasının ardından AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin'de birer konuşma yaptılar. Milletvekilleri yaptıkları konuşmada, seçim çalışmalarına değinerek, Başkan adaylarına desteklerinin tam olduğunu söylediler. AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya da yaptığı konuşmada, "Biz 31 Mart 2024 itibariyle burada bir kalkınma hamlesinin butonuna basalım hep beraber bu şehri ilk gün dediğimiz gibi hem imar edelim hem inşaa edelim, hem de hemşerilerimizin gönlünü ihya edelim. İstişare yapalım, birlik olalım, aldığımız kararları, yapacağımız hizmetleri sizlerin, halkımızın desteğiyle istişarelerle heyetler kurarak, çalıştaylar kurarak, topluma dayandırarak, insana dayandırarak bu hizmetleri hayata geçirelim istiyoruz ve burada tek bir gayemiz var daha müreffeh, daha çağdaş, daha modern, daha  yaşanılabilir Karabük. Karabük 2024 yılı sonrası Barı Karadeniz ve Türkiye'de hak ettiği hizmeti alan yerel vizyonun ortaya konacağı, insanların birlik, beraberlik, huzur içerisinde yaşayabilecekleri çok daha müreffeh kent olacak" dedi. "HİÇ BİR SİYASİ KAVGANIN TARAFI DEĞİLİM" Hiç bir siyasi kavganın bir tarafı olmadığını ifade eden Başkan Adayı Çetinkaya; "Ben hizmetin, Karabük'ün tarafıyım. Ben 1 Nisan sabahı parti rozetimi çıkartırım, hizmet rozetimi takarım sokakta karış karış nasıl hizmet ederim, Karabük'teki çocuklar nasıl mutlu olabilir, Karabük'teki aileler nasıl mutlu olabilir, Karabük nasıl daha çağdaş, nasıl modern, daha nasıl müreffeh olabilir onun derdine düşerim ve o saatten sonra bizde Karabük'ün önce Batı Karadeniz'in sonra Türkiye'nin bir yıldızı haline getirmek için can siperhane mücadele ederiz" dedi. Çetinkaya; "Karabük'ün önümüzdeki 5 yılda bugünden çok çok daha ileri de olacak. Bizim her saniyemiz, her dakikamız Karabük olacak  7/24 Belediyecilik anlayışı olacak. Bugün Karabük'ün dertlisiyiz, bu sorunların sahibiyiz,i bu sorunları da çözmek için geliyoruz 28 mahallenin tüm problemlerini biliyoruz be hepsini tek tek çözeceğiz. Hep birlikte çok güzel bir Karabük'ü tesis edeceğiz" dedi. (Ramazan Öztürk)
VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<

Bolu’da iki baraka alevlere teslim oldu

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da bitişik halde bulunan 2 baraka alev alev yandı.
Yangın, saat 17.30 sıralarında Sümer Mahallesi Gündüz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kimsenin yaşamadığı bir barakada yangın çıktı. Alevler bir anda barakayı sardı. Bitişiğinde bulunan eşyaların depolandığı bir öteki barakaya yangın sıçradı. Yangının çıktığı barakaya yakın apartmanda bulunanlar endişeyle kendilerini dışarıya attılar. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve itfaiye grupları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımlarının müdahalesiyle yangın kısa müddette söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.