Karabük Postası tarafından
03 Temmuz, 2019 09:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ağlayan Kaya görenleri büyülüyor

Safranbolu Sakaralan Köyü Yacı Mahallesi'nde bulunan "Ağlayan Kaya" ziyaret için gelenleri görüntüsü ile kendine hayran bırakıyor.

Dağdan gelen buz gibi suyun, iki gözlü kayanın içinden ip gibi akması görenleri büyülüyor. Ağlayan Kaya isminin verildiği doğal kaynaktan akan su köylülerin su ihtiyacını da karşılıyor.

Safranbolu tarihi dokusunun doğal güzellikleri ve bölgedeki konumu itibari ile ilgi odağı olduğunu ifade eden Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, ”Son zamanlarda yakaladığımız turizm hacminin, yaptığımız yatırımlar sayesinde beklenenden daha fazla olduğunu geçtiğimiz Bayram tatilinde hep beraber gördük. Tabi ki İlçemiz tarihi evleri ve lokumu ile meşhurdur fakat doğal güzelliklerinin de görmezden gelinmeyecek kadar fazla olduğunu anlatmamız ve tanıtmamız gerekir. Bize bahşedilen bu güzellikleri hepimizin koruyup kollaması ve herkesin görmesi için tanıtacak bütün çalışmaları yapmamız gerekir" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Büyük Camii mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necmettin S. idaresindeki 55 AKC 932 plakalı motosiklet ile Ali Y. idaresindeki 55 AFS 028 plakalı hafif ticari araç şerit değiştirirken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. Savrulan motosiklet ise yol kenarında bulunan bir çekiciye çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin