Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Haziran, 2023 11:47 tarihinde yayınlandı
0

Ağabey ile kardeşinin arazi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak‘ın Ereğli ilçesinde ağabey kardeş arasında çıkan kavgada bir kişi kardeşi ve kardeşinin arkadaşını av tüfeğiyle yaraladı. Olayda kardeşi ağır yaralanırken diğer kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kocaaali Mahallesi’nde ağabey Nejdet K. ile kardeşi Cevdet K. arasında daha önce arazi ve yer anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre bu gün Nejdet K. eline aldığı av tüfeği aracıyla olay yerinden geçtiği sırada kardeşi Cevdet K.’ya pusu kurdu. Aracın geçişi sırasında av tüfeğini ateşledi. Bu sırada kurşunların hedefi olan Cevdet K. aracın kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç bahçeye savrularak durabildi.
Olayda Cevdet K. karın bölgesi ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Kavga ile bağlantısı olmamasına rağmen Cevdet K.’nın yanında bulunan arkadaşı Rıza Andıç da kurşunların hedefi oldu. 63 yaşındaki Rıza Andıç boğazına ve göğsüne gelen kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Cevdet K. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Nejdet K. ise olay yerine gelen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Nejdet K.’nın olayda kullandığı av tüfeğine de el konuldu. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yeri incelemesinin ardından Rıza Andıç’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için morga kaldırılacak.
Yoğun bakıma kaldırılan Cevdet K.’nın da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin