Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mart, 2022 10:20 tarihinde yayınlandı
0

AFAD’dan Vali Gürel’e  Ziyaret

Vali Fuat Gürel, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, kurum personeli ve Afet Gönüllülerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden AFAD Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, vatandaşların deprem ve afetler konusunda farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar ve eğitim faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.

Deprem ve afetler konusunda toplumsal farkındalığın önemine işaret eden Vali Fuat Gürel, afetlere her zaman hazırlıklı olmanın önemine dikkat çekerek, hafta boyu yapılacak etkinliklerin vatandaşlarımıza afet bilinci ve duyarlılığı kazandırmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 13:06 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” düzenlendi

Yenice Belediyesi ev sahipliğinde, Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği tarafından Merkez Çıra Pazarı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe katılan karavan tutkunları, Yenice’nin doğal güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Programa katılan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Yenice Kaymakamı Mert Çanga, misafirlerle bir araya gelerek ilçenin turizm potansiyeline ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Karakaş, “Doğanın Kalbinde, Huzurun Adresi: Yenice” sloganıyla ilçenin doğal zenginliklerini tanıtmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Katılımcılar program kapsamında Göktepe Yaylası, Şeker Kanyonu ve Yenice’nin diğer doğal alanlarını gezdi. Ormanları, temiz havası ve sakin atmosferiyle bölge, ziyaretçilerden tam not aldı.

Etkinlik boyunca misafirler, ilçenin önemli turizm noktalarından Ihlamur Teras’ta da ağırlandı. Katılımcılar burada Yenice’nin manzarasını izleme fırsatı buldu.

Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği yetkilileri, etkinlik anısına Başkan Karakaş’a plaket takdim etti. Karakaş da dernek üyelerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların Yenice’nin tanıtımına katkı sunduğunu vurguladı.

Doğa ve kültürün buluştuğu etkinlik, katılımcılardan beğeni toplarken Yenice’nin turizm değerlerini bir kez daha ön plana çıkardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin