Reklam
Reklam

AFAD’dan Vali Gürel’e  Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mart, 2022 10:20 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, kurum personeli ve Afet Gönüllülerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden AFAD Müdürü Dr. Gazanfer Erbay, vatandaşların deprem ve afetler konusunda farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar ve eğitim faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.

Deprem ve afetler konusunda toplumsal farkındalığın önemine işaret eden Vali Fuat Gürel, afetlere her zaman hazırlıklı olmanın önemine dikkat çekerek, hafta boyu yapılacak etkinliklerin vatandaşlarımıza afet bilinci ve duyarlılığı kazandırmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin