Reklam
Reklam
sdsdsd
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ocak, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0

ADSEAH Karabük’ün Gururu Oldu

Sağlık Bakanlığı’nın 2025 yılı değerlendirmesinde, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye genelindeki 81 ilde yer alan ağız ve diş sağlığı hastaneleri arasında ikinci sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imza attı.

Sağlık Bakanlığı tarafından, sağlık hizmetlerinin etkinliği, verimliliği ve kalitesini artırmak amacıyla oluşturulan kriterler doğrultusunda gerçekleştirilen 2025 yılı değerlendirme sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 81 ili kapsayan değerlendirmede Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 2’ncisi oldu.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taylan Çebi, elde edilen başarının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Prof. Dr. Çebi, bu sonucun hastanenin vizyonu ve misyonu doğrultusunda vatandaşlara kaliteli, erişilebilir ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla yürütülen özverili çalışmaların somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Başarıda ekip ruhunun büyük payı olduğuna dikkat çeken Başhekim Taylan  Çebi, “Bu başarı bireysel değil; büyük bir ekip ruhunun, fedakârlığın ve kararlılıkla sürdürülen ortak emeğin sonucudur” dedi.

Prof. Dr. Taylan Çebi, desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Hakan Usta’ya, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç’a, Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara’ya, hastane yöneticilerine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Karabüklü vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunma sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Çebi, bundan sonra da her zaman bir adım daha ileri gitmek için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin