Karabük Postası tarafından
12 Mayıs, 2023 15:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Adli Kontrolle Serbest Kalan Hırsız Yine Akıllanmadı

Karabük’te iki iş yerinden telefon ile para çalan ve hakkında 46 sabıka kaydı bulunan 14 yaşındaki hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timi ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri iki iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde şahsın M.O. (14) olduğu tespit edildi. Şüpheli çocuk polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında 46 sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Şüpheli geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen 9 ayrı olayın faili olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 18:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenişehir açık hava sineması projesinin ihalesi yapıldı

Karabük Belediyesi tarafından, şehrin kültürel mirasına yeniden kazandırılması hedeflenen Yenişehir Açık Hava Sineması projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Uzun yıllar Karabük halkının sosyal yaşamında önemli bir yere sahip olan sinema alanının restorasyonu için yapılan ihale, 10 milyon 666 bin TL bedelle sonuçlandı.

Proje çerçevesinde toplam 1912 metrekarelik alan baştan sona yenilenecek.

Açık hava sinemasına uygun şekilde oturma düzeni ve peyzaj çalışmaları yapılacak alana nostaljik dokunuşlarla birlikte modern konfor standartları kazandırılacak.

Projede yer alan 30 metrekarelik büfede günümüz koşullarına uygun hale getirilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
"Yenişehir Açık Hava Sineması, Karabük’ün kolektif hafızasında önemli bir yer tutuyor. Yıllar boyunca hemşehrilerimizin bir araya gelip ortak anılar biriktirdiği bu alanı yeniden hayata geçiriyoruz. Burası yalnızca bir açık hava sineması olmayacak; kültürel etkinliklerin, kitap okumaların ve sosyal buluşmaların merkezi haline gelecek. Karabük’ümüze hayırlı olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.