Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
15 Aralık, 2024 16:10 tarihinde yayınlandı
0

Adem Aydım Blöf Mü Yapıyor?

Daha önceki açıklamalarında maddi destek bulamıyorum, diyerek kendini gündeme taşımaya çalışan ve Dernek olarak yönetim sergilediklerini dile getiren Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım’ın son yaptığı açıklamada futbolcuların tamamını dağıttığını ve kulübü kapattığını ilan etmesi ve ligin ikinci yarısında karşılaşmalara çıkmayacaklarını açıklaması “Adem Aydım ne yapmaya çalışıyor?” şeklinde yorumlara neden olurken, Aydım’a  Genel Kurul’a gitmesi için çağrı yapıldı

Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım,  futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor. Daha önce sık sık sosyal medya ve basın aracılığıyla istifa edeceğini ve kulübü bırakacağını dile getiren Başkan Aydım, son açıklamasında futbolcuların tamamını serbest bıraktığını ve kulübü kapattığını ilan etti. Aydım’ın, ligin ikinci yarısında takımın maçlara çıkmayacağını duyurması spor camiasında ciddi tartışmalara yol açtı. Bu durum, “Adem Aydım blöf mü yapıyor?” sorusunun sıkça dile getirilmesine neden oldu.

TEPKİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

TFF  3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karabük İdman Yurdu, son yıllarda ekonomik sıkıntılarla ilgili olarak sıkça gündeme geldi. Adem Aydım, destek göremediğini ifade ederek kulübü kapatma ve ligden çekilme kararı aldığını belirtse de, spor kamuoyunda bu açıklamaları farklı şekilde yorumlayanlar oldu.

Bir kesim sporsever, Aydım’ın açıklamalarını “destek baskısı oluşturmak için yapılmış bir hamle” olarak değerlendirerek, bunun bir blöf olduğunu savundu. Diğer bir kesim ise, Başkan’ın haklı olduğunu ve yalnız bırakıldığı için bu noktaya geldiğini ifade ederek desteklerini dile getirdi.

“GENEL KURULA GİTSİN, ÇÖZÜM BULUNSUN” ÇAĞRILARI

Adem  Aydım’ın kulübün geleceğiyle ilgili yaptığı sert açıklamalar, Karabük Halkı ve futbol camiasında farklı önerilerin de gündeme gelmesine neden oldu. Bazı sporseverler, Başkan’ın sürekli destek bulamadığına dair şikayetlerde bulunmasının artık inandırıcılığını yitirdiğini belirterek, “Madem destek bulamıyor, o zaman Genel Kurul kararı alsın. Kulübü kim almak istiyorsa alsın ve bu kriz sona ersin” yorumlarını yaptı.

Kulübün ekonomik zorluklar içinde olduğu bilinirken, Başkan Aydım’ın her sıkıştığında şehrin ileri gelenlerinden yardım talep etmesi ve bu yardımları alamadığı noktada radikal açıklamalar yapması, Karabük İdman Yurdu taraftarlarının sabrını taşırmış durumda. Bazı taraftarlar, “Sürekli tehditvari söylemler yerine, çözüm odaklı bir yaklaşım sergilensin” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

TAKIMIN GELECEĞİ BELİRSİZ

Karabük İdman Yurdu’nun bu açıklamalar sonrasında gerçekten ligin ikinci yarısında mücadele edip etmeyeceği merak konusu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) konuya nasıl bir yaklaşım sergileyeceği de tartışılıyor. Eğer kulüp ligden çekilirse, kalan maçlarda rakip takımlara hükmen galibiyet verilecek ve Karabük İdman Yurdu’nun bir alt lige düşmesi kesinleşecek.

ADEM  AYDIM NE YAPACAK?

Adem  Aydım’ın son açıklamaları, geçmişte yaptığı benzer çıkışlar nedeniyle inandırıcılığını sorgulatıyor. Daha önceki dönemlerde de istifa edeceğini ve kulübü bırakacağını söyleyen Aydım, her defasında şehrin ileri gelenlerinden destek arayışına girmişti. Ancak bu kez futbolcuların serbest bırakılması ve kulübün kapatıldığının duyurulması, krizin boyutunun daha ciddi olduğunu gösteriyor.

TARAFTARLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Karabük İdman Yurdu taraftarları, kulübün bu durumdan bir an önce kurtulması için net bir adım atılmasını istiyor. Ancak mevcut yönetimin çözüm üretemediği için sorunların daha da büyüdüğünü ifade ediyor.

Adem  Aydım’ın açıklamalarının ardından kulübün geleceği ile ilgili nasıl bir yol haritası çizileceği belirsizliğini korurken, tüm spor camiası Karabük İdman Yurdu’nun kaderini merakla bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?