Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
15 Aralık, 2024 16:10 tarihinde yayınlandı
0

Adem Aydım Blöf Mü Yapıyor?

Daha önceki açıklamalarında maddi destek bulamıyorum, diyerek kendini gündeme taşımaya çalışan ve Dernek olarak yönetim sergilediklerini dile getiren Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım’ın son yaptığı açıklamada futbolcuların tamamını dağıttığını ve kulübü kapattığını ilan etmesi ve ligin ikinci yarısında karşılaşmalara çıkmayacaklarını açıklaması “Adem Aydım ne yapmaya çalışıyor?” şeklinde yorumlara neden olurken, Aydım’a  Genel Kurul’a gitmesi için çağrı yapıldı

Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım,  futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor. Daha önce sık sık sosyal medya ve basın aracılığıyla istifa edeceğini ve kulübü bırakacağını dile getiren Başkan Aydım, son açıklamasında futbolcuların tamamını serbest bıraktığını ve kulübü kapattığını ilan etti. Aydım’ın, ligin ikinci yarısında takımın maçlara çıkmayacağını duyurması spor camiasında ciddi tartışmalara yol açtı. Bu durum, “Adem Aydım blöf mü yapıyor?” sorusunun sıkça dile getirilmesine neden oldu.

TEPKİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

TFF  3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karabük İdman Yurdu, son yıllarda ekonomik sıkıntılarla ilgili olarak sıkça gündeme geldi. Adem Aydım, destek göremediğini ifade ederek kulübü kapatma ve ligden çekilme kararı aldığını belirtse de, spor kamuoyunda bu açıklamaları farklı şekilde yorumlayanlar oldu.

Bir kesim sporsever, Aydım’ın açıklamalarını “destek baskısı oluşturmak için yapılmış bir hamle” olarak değerlendirerek, bunun bir blöf olduğunu savundu. Diğer bir kesim ise, Başkan’ın haklı olduğunu ve yalnız bırakıldığı için bu noktaya geldiğini ifade ederek desteklerini dile getirdi.

“GENEL KURULA GİTSİN, ÇÖZÜM BULUNSUN” ÇAĞRILARI

Adem  Aydım’ın kulübün geleceğiyle ilgili yaptığı sert açıklamalar, Karabük Halkı ve futbol camiasında farklı önerilerin de gündeme gelmesine neden oldu. Bazı sporseverler, Başkan’ın sürekli destek bulamadığına dair şikayetlerde bulunmasının artık inandırıcılığını yitirdiğini belirterek, “Madem destek bulamıyor, o zaman Genel Kurul kararı alsın. Kulübü kim almak istiyorsa alsın ve bu kriz sona ersin” yorumlarını yaptı.

Kulübün ekonomik zorluklar içinde olduğu bilinirken, Başkan Aydım’ın her sıkıştığında şehrin ileri gelenlerinden yardım talep etmesi ve bu yardımları alamadığı noktada radikal açıklamalar yapması, Karabük İdman Yurdu taraftarlarının sabrını taşırmış durumda. Bazı taraftarlar, “Sürekli tehditvari söylemler yerine, çözüm odaklı bir yaklaşım sergilensin” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

TAKIMIN GELECEĞİ BELİRSİZ

Karabük İdman Yurdu’nun bu açıklamalar sonrasında gerçekten ligin ikinci yarısında mücadele edip etmeyeceği merak konusu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) konuya nasıl bir yaklaşım sergileyeceği de tartışılıyor. Eğer kulüp ligden çekilirse, kalan maçlarda rakip takımlara hükmen galibiyet verilecek ve Karabük İdman Yurdu’nun bir alt lige düşmesi kesinleşecek.

ADEM  AYDIM NE YAPACAK?

Adem  Aydım’ın son açıklamaları, geçmişte yaptığı benzer çıkışlar nedeniyle inandırıcılığını sorgulatıyor. Daha önceki dönemlerde de istifa edeceğini ve kulübü bırakacağını söyleyen Aydım, her defasında şehrin ileri gelenlerinden destek arayışına girmişti. Ancak bu kez futbolcuların serbest bırakılması ve kulübün kapatıldığının duyurulması, krizin boyutunun daha ciddi olduğunu gösteriyor.

TARAFTARLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Karabük İdman Yurdu taraftarları, kulübün bu durumdan bir an önce kurtulması için net bir adım atılmasını istiyor. Ancak mevcut yönetimin çözüm üretemediği için sorunların daha da büyüdüğünü ifade ediyor.

Adem  Aydım’ın açıklamalarının ardından kulübün geleceği ile ilgili nasıl bir yol haritası çizileceği belirsizliğini korurken, tüm spor camiası Karabük İdman Yurdu’nun kaderini merakla bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tarihi kentte tulum sesi yukseldi iTdM8F2V
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tarihi kentte tulum sesi yükseldi

Düzce Belediyesi’nin yürüttüğü kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkan Konuralp Antik Kenti, bu kez tarihin içinden yükselen tulum ezgilerine ev sahipliği yaptı. 8 yaşındaki Ahmet Semih Toraman, tarihi atmosferde tulum çaldı, geleceğe dair en büyük hayalini paylaştı.

Yakın zamanda restorasyon çalışmalarının başlayacağı Konuralp Antik Kenti bir yandan yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerken, diğer yandan da sanatla ilgilenenlerin uğrak noktası haline geldi. Konuralp İlkokulu öğrencisi 8 yaşındaki Ahmet Semih Toraman da babası ile birlikte tulum provalarını Konuralp Antik Kenti’nde yapıyor. Enstrümana ilgisinin babası sayesinde başladığını söyleyen Toraman; “Tulum çalmayı babamdan öğrendim, sonra kendi kendime geliştirdim. İleride de bu işi yapmayı düşünüyorum” dedi.

Provalar; arabada, tarlada ve Konuralp sokaklarında

Oğlunun müziğe olan ilgisini büyük bir gururla destekleyen baba Nedim Toraman ise tulum serüveninin küçük bir hediye ile başladığını anlattı.

Tulum sanatçısı bir arkadaşının hediye ettiği küçük tulumun ardından Ahmet Semih’in kendini geliştirdiğini ifade eden Toraman, oğlunun her fırsatta prova yaptığını söyledi.

Kendisi de kemençe çaldığını belirten Toraman, “Akşamları arabada çalıyoruz, Konuralp’in sokaklarında ve bazen hafta sonu tarlaya gittiğimizde prova yapıyoruz. Kültürünü yaşatıp geliştirmesi çok kıymetli. Başka enstrüman çalarsa da yardımcı olacağım” diye konuştu.

Konuralp’in tarihi dokusunun kendileri için çok özel olduğunu vurgulayan Toraman, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından antik kentte oğluyla birlikte konser verme hayali kurduklarını belirterek, “Burada yürümek, burada çalmak, burayı hissetmek farklı bir duygu. İnşallah restorasyon bittikten sonra bu atmosfer içerisinde baba oğul bir konser vermek istiyoruz. Çocuğumla birlikte aynı sahneyi paylaşmayı hayal ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzce Belediyesi’nin çalışmalarıyla tarihi mirası yeniden ayağa kaldırılan Konuralp Antik Kenti, kültür ve sanatın buluştuğu özel anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin