Reklam
Reklam
BA jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Adalet Bakanı Tunç’tan Çetinkaya’nın projelerine tam destek

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katılmak için geldiği Karabük’te bir konuşma yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çetinkaya için “Karabük’ün öz kanı” dedi.

Çetintaya’nın adaylığı ile birlikte Karabük’te yeni bir dönem başladığını ifade eden Tunç, Çetinkaya’ya destek istedi. Tunç, “Bölgenin bir evladı olarak sizlerin hemşerisi olarak kabinede hükümetimizde sayın Cumhurbaşkanımız da bir köprü vazifesi görmeye bir kere buradan söz veriyoruz. Milletvekillerimize el ele vererek inşallah Özkan kardeşimizi il belediyeleri arasında en genç başkan olarak inşallah başarılı olmasını sizler seçtikten sonra Karabüklü hemşerilerimizin takdiriyle inşallah bu projeleri hayata geçireceğiz. Bu heyecan Özkan Kardeşimizde var. Karabük’ün öz kanı. Artık Karabük’te yeni bir dönem başladığını görüyoruz.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Mayıs, 2026 11:34 tarihinde yayınlandı
0

5000 Evler’de Büyük  Dönüşüm

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin en büyük yerleşim alanlarından biri olan 5000 Evler Mahallesi’ni modern bir kimliğe kavuşturacak dev altyapı ve üstyapı seferberliği başlattı. Başkan Çetinkaya’nın talimatıyla başlatılan çalışmalarla mahalle baştan aşağı yenileniyor.

Karabük’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirme hedefiyle yola çıkan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Mahallesi’nde büyük dönüşümün startını verdi. Altyapıdan çevre düzenlemesine kadar mahallenin tüm ihtiyaçlarını kapsayan proje, “Hizmet Belediyeciliği” vizyonuyla hayata geçiriliyor.

Çalışmaları sahada bizzat yöneten ve ekiplerden anlık bilgi alan Başkan Çetinkaya, projenin sadece fiziksel bir iyileştirme olmadığını, mahalle sakinlerine verilen bir değer sözü olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“5000 Evler Mahallemizin çehresini bütünüyle değiştiriyoruz. Altyapıdan üstyapıya her alanda mahallemize değer katan bu dönüşüm, şehrimizin vizyonuna yakışır bir seviyeye ulaşacak. Tek gayretimiz; vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve her köşesiyle ışıldayan bir Karabük inşa etmektir. Şehri imar ederken gönülleri de ihya etme düsturuyla, mesai mefhumu gözetmeksizin hemşehrilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz.”

5 BİN 400 METRELİK DEV PROJE HATTI

Başkan Çetinkaya’nın yakından takip ettiği çalışmalar, toplamda 5 bin 400 metrelik dev bir proje hattını kapsıyor. Ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkarmak için bölgeye 26 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilirken, yol sınırlandırma ve düzenleme çalışmaları kapsamında 19 bin 600 metre bordür çalışması hızla ilerliyor.

Yayaların güvenliği ve konforunu önceliğine alan Başkan Çetinkaya, mahalle genelinde tam 24 bin metrekarelik modern kaldırım düzenlemesi talimatı verdi. Mühendislik çalışmaları kapsamında yürütülen 490 metrelik perde duvar yapımı ile bölgedeki güvenlik önlemleri pekiştirilirken, 4 bin 400 metrekarelik yeni peyzaj ve yeşil alan çalışmasıyla mahalleye estetik ve nefes alacak alanlar kazandırılıyor.

Özkan Çetinkaya yönetimindeki Karabük Belediyesi’nin “Şehri İmar, Gönülleri İhya” vizyonuyla hayata geçirdiği bu yatırımlar tamamlandığında, 5000 Evler Mahallesi modern ulaşım ağları ve geniş sosyal alanlarıyla kentin parlayan yıldızı olacak.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin