Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2024 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Adalet Bakanı Tunç’a memleketinde yağmur sürprizi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, seçim çalışmaları çerçevesinde memleketi Bartın’a geldi. Tunç seçim ofisinin açılışını ve konuşmasını yağmur altında gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Kozcağız beldesine gelerek seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Kozcağız Beldesinde maytaplarla karşılanan Bakan Tunç, konuşmaya başlamadan hemen öncesinde ise sağanak yağışa yakalandı. Yağmura rağmen konuşmasını sürdüren Bakan Tunç, “Sizi fazla ıslatmayalım, beraber ıslanıyoruz şu an. Kozcağız’ımız için değer tabii ki de. Sizi de bu mübarek Ramazan gününde hasta etmeyelim. Tam yağmura denk geldi. Yağmur berekettir. İnşallah Kozcağız’ımız için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmasını kısa tutan Bakan Tunç, Kozcağız beldesi için rekor kıracak bir oy oranı ile kazanma hedefi belirledi. Tunç, “Kozcağız, 31 Mart’a hazır mı? Rekor bir oy alıyor muyuz. Türkiye rekoru kırıyor muyuz? Cumhurbaşkanımıza, ’Kozcağız rekor kırdı, sizi Kozcağız’a bekliyoruz’ dememe müsaade eder misiniz? Kozcağız, Türkiye rekoru kırar mı? Hazır mı” diye konuştu.

Bakan Tunç konuşmasının devamında ise, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerden hatırlatmalar yaparak, “Türkiye’yi dünyada adaleti, hakkaniyeti, mazlumun hakkını savunan, Filistinli mazlumu savunan, dünyanın neresinde zor durumda kalan varsa imdadına koşan, güçlü bir Türkiye inşa etmeye devam ediyoruz. Bunu sizlerin desteği ile yapıyoruz” diye konuştu.

Bakan Tunç ve beraberindekiler, ardından önce seçim ofisini gezdi, ardından ise beraberindekilerle belde esnafını gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin