Karabük Postası tarafından
12 Ağustos, 2014 15:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Acar ve Şahin Başkan Aksoy’u Ziyaret Ettiler

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar ile TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin Başkan Aksoy’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları hakkında bilgiler veren TSO Başkanı Acar “Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gün de hem Başkanımızı ziyaret etmek hem de çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak için buradayız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy “Biz Birlikte Safranbolu’yuz sloganının çıkış noktası da budur işte. Gerek Kamu Kurum ve Kuruluşları gerek Sivil Toplum Örgütleri gerekse halkımız ile birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışarak ve anlaşarak, yine büyük bir saygı ve sevgi çerçevesinde karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunarak Safranbolu’yu geleceğe taşıma çalışmalarımıza güç katıyoruz. Sayın TSO Başkanımız ve Meclis Başkanımız da incelik göstermişler ve ziyaretimize gelmişler. İnşallah birbirinden güzel projeleri birlikte el ele Safranbolu’nun geleceğini imar etme noktasında hizmete sunacağız. Bununla birlikte Safranbolu yararına yapılacak her yatırımın ve çözüm önerisinin de yanında olmaya devam edeceğiz.  Ben yeniden kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  
blank
Asuman Doğan tarafından
13 Mart, 2025 14:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Motor Hırsızları Yakalandı

Karabük’te Ocak ve Mart ayları içerisinde meydana gelen toplam 3 ayrı motosiklet hırsızlığı olayının failleri, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Yapılan ileri düzey kolluk çalışmaları neticesinde, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen B.Y. ile suça sürüklenen çocuk (SSÇ) M.Ç. ve O.Y. isimli şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.