Abant’ta şambrel eğlencesi: Kayak pistine çevirdiler - Karabük Haber Postası
abantta sambrel eglencesi kayak pistine cevirdiler PHOBBFhB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Abant’ta şambrel eğlencesi: Kayak pistine çevirdiler

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü Milli Parkı, kar yağışının ardından tamamen beyaza büründü. Hafta sonu tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler milli parka akın ederken, yanlarında getirdikleri şambrel ve poşetlerle kayarak karın tadını çıkardı.

Bolu’da dün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı, Abant Gölü Milli Parkı’nda kartpostallık manzaralar oluşturdu. Kar kalınlığının yer yer 30 santimetreye ulaştığı milli park, hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. Beyaz örtüyle kaplanan doğa harikasını görmek isteyen çok sayıda yerli ve yabancı turist, göl çevresinde yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çektirdi.

Şambrellerle, rampaları kayak pistine çevirdiler

Abant ile özdeşleşen şambrelle kayma geleneği, bu kış sezonunda da renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaretçiler, yanlarında getirdikleri şambrel ve poşetlerle tepelerden kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Karda doyasıya eğlenen tatilcilerin keyifli anları kameralara yansıdı.

“Kış mevsimini çok seviyoruz”

Ailesiyle birlikte karın tadını çıkarmak için milli parka gelen Melis, “Biz Boluluyuz ve kış mevsimini çok seviyoruz. Ailemle beraber buraya sezon içinde 3-4 defa geliyoruz. Gerçekten burası çok güzel, herkesin görmesi gerekir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin