karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2024 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Abant Gölü kimine eziyet kimine eğlence oldu

Bolu’nun etrafı ormanlarla çevrili Abant Gölü Milli Parkı’nda ziyaretçi yoğunluğu sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu. Bazı vatandaşlar uzun süre trafikte beklemek zorunda kalırken bazıları ise piknik yapıp kartopu oynayarak tatilin keyfini sürdü.
Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Gölü Milli Parkı, pazar günü dolayısıyla ziyaretçilerin akınına uğradı Ziyaretçiler sebebiyle giriş ve çıkışlarda trafik adeta kilitlendi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Abant Gölü’nde bazı ziyaretçiler dakikalarca trafiğin hareket etmesini beklerken, bazıları ise doğanın tadını çıkardı. Göl çevresinde yürüyen, piknik yapan ve kartopu oynayan ziyaretçiler, keyifli zaman geçirdi.

"Tatil güzel gidiyor ama yolda kaldık"
Trafikte beklemek zorunda kalan tatilcilerden Feryal Denizel, "Tatil güzel gidiyor ama yolda kaldık. Trafiğin sıkışık olmasını iyi karşılamıyoruz. Çözüm bulunması gerekiyor. Sonuçta biz buraya 1 saatliğine geldik ve vaktimiz doluyor. Trafik bekliyoruz" dedi.

"Trafik yoğunluğu çok fazla"
Çocuklarıyla birlikte Abant’ta geldiğini söyleyen bir başka ziyaretçi, "Amerika’dan çocuklarım geldi. Onları gezdirmek için buraya geldim ama trafik yoğunluğu çok fazla. İnşallah açılacak. Bazıları yazlık lastikleriyle gelmiş. Abant’ın bu halde olduğunu bilmeleri gerekir" diye konuştu.

"Bir daha gelmem"
İstanbul’dan gelen tatilci ise "Acayip trafik var. İstanbul’dan daha kötü. İlk defa geldik ama pişman olduk. 1 saattir gezemiyoruz, oyalanıyoruz. Sonuçta burası tatil yeri. Böyle bir çilesi var. Bir daha gelmem" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin