Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Toprak altından çıkan su apartman sakinlerini tedirgin ediyor

Gündem Yayın: 13.05.2021 21:00
Toprak altından çıkan su apartman sakinlerini tedirgin ediyor

Karabük’te toprak altından çıkan su apartman sakinlerini tedirgin ederken, binada çatlaklık meydana getirdi.
100. Yıl Mahallesi 1008 No’lu Cadde üzerinde bulunan site içerisindeki apartmanın duvarında zeminden çıkan su nedeniyle çatlaklık meydana geldi. Kolonları çürütebilecek olan su nedeniyle tedirginlik yaşayan apartman sakinleri belediyeden gelecek yardımı bekliyor. Diğer apartmanlarında zeminine toprak altından sızarak biriken suyun nereden geldiğini bulmakta zorlanan vatandaşlar sorunun çözülmesini istiyor.
Apartman sakinlerinden Erkan Uysal, Su çıkmaya başladı buradan binanın temeline gidiyor. Daha ileriden de çıkıyor, üst taraftaki sitenin altından mı çıkıyor yoksa doğal yerden çıkan su mu bilmiyoruz. Belediyeyi aradık, geldiler burayı kazıp birkaç gün dursun dediler. Belediyeyi yeniden aradık ne olacak diye. Bizim yapacağımız bir şey yok, sıkıntı üst taraftaki siteden kaynaklı ise onlar yapacak diyorlar” ifadelerini kullandı.
Uysal, sorunlarını sadece belediyenin çözebileceğini, yaşadıkları sorun karşısında çare aradıklarını söyledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Orman Köylülerine Traktörleri Teslim Edildi

Manşet Yayın: 06.05.2024 12:31
Orman Köylülerine Traktörleri Teslim Edildi

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye traktörleri teslim edildi.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Eskipazar  İlçe Kaymakamı  Fatih Gülnar, Eskipazar İşletme Müdürü G. Basri Altunay, işletme şefleri ve projenin uygulandığı orman köylüleri  katıldı.

Traktörlerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Kaymakam Fatih  Gülnar, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Kaymakam Gülnar; Devletin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Orman Koylulerine Traktorleri Teslim Edildi jpg

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2024 yılı projeleri kapsamında 11 orman köyünde 5 adet traktör, 3 adet tambur, 4 ünite süt sığırcılığı, 3 adet 500 m2 sera-plastik ve 12 kişiye mikrokredi tahsisi yapılarak toplamda 27 orman köylüsüne kredi kullandırıldı.

Orman Koylulerine Traktorleri Teslim Edildi21 jpg