Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Amasra’da Dev Dalgalar Korkuttu

Bartın Yayın: 27.10.2014 09:02
Yazar:
Amasra’da Dev Dalgalar Korkuttu

BARTIN Olumsuz ha va şartları ve yağmur Amasra’ da karayelle birlikte dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Dün sabah başlayan ve balıkçı gemileri ile büyük tonajlı gemilerin limana sığınmasına neden olan olumsuz hava şartları şiddetini artırarak devam ediyor. Akşam artan rüzgar sabah saatlerinde dev dalgaların limana girmesine neden oldu. Balıkçılar Amasra’da iki yıl önce yaşanan ve liman içerisinde bulunan balıkçı gemilerinin ve gezinti teknelerinin batmasına neden olan fırtınanın bir benzeri olarak yorumladıkları dev dalgaları tsunamiye benzetti. Amasra Belediyesi yolcu yanaşma iskelesinde bulunan tel örgüler büyük zarar gördü. Dalgakıranı aşarak liman içerisine giren dalgalar limanı boydan boya ikiye bölen tel örgülerin yıkılmasına neden oldu. BALIKÇILAR TEDBİRİNİ ALDI Şiddetli fırtına nedeniyle Amasra Limanı’na sığınan balıkçı gemileri havanın daha da şiddetleneceği endişesi ile limanda bağlı gemilerini kontrol altında tutuyor. Amasra Belediyesi dalgakıran mevkisine kurduğu barikatları güçlendirerek limanın belirli bölümlerine araç ve yaya geçişlerini engelledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te bir düğünde havaya ateş açan damat yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Cumayanı Köyünde meydana geldi. Düğünde damat evin önünde havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kameralarıyla görüntülenmiş, çevredekilerin hayatlarının hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada tepki görmüştü.

Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı.

Karabük Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan düğünde gelin ve damadın havaya ateş açtığı haber ve paylaşımlarla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yayınlanan görüntüler üzerinde yapılan araştırma sonucunda videonun ikinci kısmında havaya ateş açan erkek şahsın ilimiz Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan B.T isimli erkek şahıs olduğunu tespit edilmesi üzerine adı geçen şahıs hakkında ‘genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan’ adli ve idari işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.