Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Uzun’dan Hadrianoupolis’te İnceleme

Gündem Yayın: 15.10.2014 14:51
Yazar:
Uzun’dan  Hadrianoupolis’te İnceleme

İl Özel İdare Genel Sekreteri  Mehmet Uzun; geçici kabul aşamasında olan Eskipazar

Hadrianoupolis Antik Kenti  B Kilisesi Yapısının Üst Örtüsünün yapım işinde incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ilk olarak Eskipazar Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ve Kaymakam Mustafa İkbal Eşki bir süre baş başa görüşerek İl Özel İdare ve Eskipazar KÖYDES çalışmalarının son durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

HADRİANAPOLİSTE İNCELEME

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Hadianapolis Antik kentine gitti. Uzun’a burada Hadrinanoupolis Antik Kenti  B Kilisesi Yapısının Üst Örtüsünün yapım işinin Kontrol Mühendisleri Orhan Nallı, Üner Güler, Mehmet Aktaş, Hadrianoupolis Antik Kent Kazı Başkan Yardımcısı Arkeolog Ersin Çelikbaş ve yapım işi firma yetkilisi eşlik etti.  Genel Sekreter Mehmet Uzun; gördüğü noksanlıkları ve yapılması gerekenler hakkında kontrol mühendisleri ve firma yetkilerine talimat vererek bunların giderilmesini istedi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, Hadrianoupolis Antik Kent Kazı Başkan Yardımcısı Arkeolog Ersin Çelikbaş’tan antik kentte görülen mozaik figürler ile ilgili bilgi aldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: